Φθινοπωρινή τριήμερη απόδραση για πεζοπορία στα Ζαγοροχώρια

active-sundays
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Οι Active Sundays συνεχίζουν τις αποδράσεις τους και τώρα σχεδιάζουν να απολαύσουν τα Ζαγοροχώρια με δύο συναρπαστικές πεζοπορίες, με φόντο όλες τις ζεστές αποχρώσεις του φθινοπώρου που βρίσκεται σε πλήρη έξαρση.

Στο διασημότερο φαράγγι της Ελλάδας, τη Χαράδρα του Βίκου, και στο υπέροχο μονοπάτι με τα πιο όμορφα, παραδοσιακά, πέτρινα γεφύρια των Ζαγοροχωρίων, που θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές, ετοιμάζονται να φτάσουν οι Active Sundays, οι οποίοι θα φορτώσουν τις βαλίτσες τους την Παρασκευή 10/11 και θα επιστρέψουν την Κυριακή 12/11.

Χαράδρα Βίκου, Οξυά, Βοϊδομάτης, Αγία Παρασκευή, Μονοδένδρι, Βίτσα, Αρίστη, Κουκούλι, Δίλοφο, Κήποι, όλα υπάρχουν στην ατζέντα της απόδρασης για να μετατρέψουν το ταξίδι αυτό σε εμπειρία ζωής. Συγκεκριμένα, στην εκδρομή αυτή θα αγναντέψετε από το σημείο θέας Οξυά όλο το μεγαλείο της Χαράδρας του Βίκου, θα κάνετε βόλτα στο λιθόστρωτο καλντερίμι μέχρι το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής που σχεδόν αιωρείται πάνω από τη Χαράδρα του Βίκου, θα πεζοπορήσετε στη Χαράδρα του Βίκου σε μια από τις πιο κλασικές και όμορφες πεζοπορικές διαδρομές στην Ελλάδα, θα δείτε τις πηγές του Βοϊδομάτη, ενώ σας περιμένει και ακόμα μια απολαυστική, συναρπαστική πεζοπορία ανάμεσα στις κατάφυτες πλαγιές της Τύμφης, με τη φύση να ετοιμάζεται για το χειμώνα, αλλά και ράφτινγκ στο Βοϊδομάτη, το πιο καθαρό και κρύο ποτάμι της Ευρώπης, για όποιον επιθυμεί, όλα σε ένα υπέροχο, γεμάτο φύση τριήμερο.

Η περιπέτεια είναι κατάλληλη και για άτομα που δεν έχουν πεζοπορήσει πολλές φορές στο βουνό αλλά έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, με την προϋπόθεση ότι έχουν τον απαραίτητο ελάχιστο εξοπλισμό διαφορετικά κάποιος μπορεί να ακολουθήσει απλώς για βόλτα και να μην πεζοπορήσει. Ο ελάχιστος εξοπλισμός περιλαμβάνει πεζοπορικά μποτάκια και πεζοπορικά μπατόν (δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 1 Νοεμβρίου με κόστος 150 ευρώ (+fee) για 3 ημέρες και ετοιμάστε βαλίτσες για ένα από τα πιο active Σαββατοκύριακα της ζωής σας.

Info
Active Hike στη Χαράδρα του Βίκου και τα 7 πέτρινα γεφύρια
Παρ.10/11-Κυριακή 12/11