Το Premier Luxury Mountain Resort ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα

premier-bansko
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μπορεί να σας φαίνεται ακόμη μια μακρινή γιορτή, όμως τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σε λιγότερο από 2 μήνες και το Premier Luxury Mountain Resort έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες.

Αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό φέτος τα Χριστούγεννα και να οργανωθείτε από νωρίς, ταξιδέψτε μέχρι τη Βουλγαρία για να τα γιορτάσετε με φόντο το μαγευτικό όρος Pirin στο Bansko.

Το Premier Luxury Mountain Resort, μέλος του Ομίλου Ermia Hotels & Resorts, ετοιμάζεται για την εορταστική περίοδο, προσφέροντάς σας ένα λαμπερό σκηνικό διακοπών. Χαλαρώστε μπροστά στο τζάκι, βυθιστείτε στο χιονισμένο τοπίο, απολαύστε τις χιονονιφάδες να πέφτουν απαλά και ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Η εορταστική περίοδος είναι ο λόγος για διασκέδαση με τους αγαπημένους μας, η αφορμή να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και η ευκαιρία να αλλάξουμε τις συνήθειές μας. Είναι όμως και η ιδανικότερη δικαιολογία για επιπλέον διακοπές, που αξίζει να την εκμεταλλευτείτε!

Στο Premier Luxury Mountain Resort θα απολαύσετε τα μοναδικά πακέτα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, σχεδιασμένα μόνο για εσάς και τους αγαπημένους σας, νέες γαστριμαργικές προτάσεις, πλούσια Gala Dinners, μοναδικές θεραπείες χαλάρωσης και δημιουργικά παιχνίδια και διαγωνισμούς, σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη πολυτέλεια, λάμψη και ξεγνοιασιά. Ό, τι πρέπει για Χριστούγεννα!

Info
Premier Luxury Mountain Resort
http://www.banskohotelpremier.com/special-offers/your-sparkling-christmas-in-bansko/ & http://www.banskohotelpremier.com/special-offers/catch-your-snowflake/ 2310 548956.