Η Αθήνα μπαίνει στους προορισμούς της Wizz

wizzair
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Το 2018 θα ξεκινήσει με την Αθήνα ως 144ο προορισμό της αεροπορικής χαμηλού κόστους Wizz Air.

H Wizz Air, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη πρόκειται να βάλει και την Αθήνα στα δρομολόγιά της το 2018, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα 8 νέα δρομολόγια προς Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Ουγγαρία Γεωργία και Δημοκρατία της Μολδαβίας.

Η Αθήνα γίνεται ο 144ος προορισμός της Wizz, η οποία προσφέρει οικονομικά προσιτές πτήσεις σε 43 χώρες, ενώ από το 2018, οι Έλληνες ταξιδιώτες θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να ταξιδέψουν στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με τιμές που ξεκινούν από… 9,99 ευρώ στο wizzair.com.

Με την Αθήνα θα συνδέονται η Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι και η Σόφια καθημερινά, ενώ η σύνδεση με Κλουζ-Ναπόκα (Ρουμανία), Κουτάισι (Γεωργία), Κισινάου (Δημοκρατία της Μολδαβίας) και Κατοβίτσε (Πολωνία) θα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα και με Βίλνιους (Λιθουανία) 3 φορές την εβδομάδα.

Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην ελληνική αγορά, η Wizz τώρα προσφέρει πτήσεις χαμηλού κόστους σε έξι ελληνικά αεροδρόμια, εντός του διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου της εταιρείας, με συνολικά 16 χαμηλού κόστους πτήσεις σε 7 χώρες.

Η ανακοίνωση της Wizz αυξάνει το επιχειρησιακό της έργο κατά 447% το 2018, με περισσότερες από 600.000 θέσεις σε 16 δρομολόγια σε 7 χώρες, διαθέσιμες από 6 ελληνικά αεροδρόμια, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας τον εγχώριο τουρισμό και τον κλάδο των αερομεταφορών.