Οι Active Sundays ετοιμάζονται για Καλάβρυτα με τον οδοντωτό

active-sundays Β© Active Sundays - www.activesundays.com, 2017
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι Active Sundays φροντίζουν και για τους λιγότερο δραστήριους εκεί έξω και ενίοτε κάνουν ένα διάλειμμα από τις πεζοπορίες, με μια πιο χαλαρή εκδρομή που καταλήγει στα Καλάβρυτα και το Σπήλαιο των Λιμνών.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στην καρδιά του φθινοπώρου, με την παλέτα ζεστών χρωμάτων να ζωγραφίζουν τη φύση, οι Active Sundays θα ξανανέβουν τον Βουραϊκό, επαναλαμβάνοντας την περιπέτεια της περασμένης άνοιξης, όχι πεζοπορικά, αλλά με τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο, ένα μοναδικό κατασκεύασμα στην Ελλάδα!

Ξεκινώντας από το Διακοφτό, στις χαρακτηριστικές σιδηρομικές ράγες του, θα ανεβείτε με τον Οδοντωτό περνώντας μέσα από το φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού ανάμεσα σε βράχια, πλατάνια και τρεχούμενα νερά, μια συναρπαστική, παραμυθένια διαδρομή που αναγκάζει τον επιβάτη του συρμού να μην ξεκολλάει τη μύτη του από το παράθυρο και να βγάζει φωτογραφίες, προσπαθώντας να «ρουφήξει» όλη τη μαγεία της διαδρομής.

Με την άφιξη στα Καλάβρυτα, θα επιβιβαστείτε στο πούλμαν και θα επισκεφθείτε τα φαντασμαγορικά Σπήλαια Λιμνών στο χωριό Καστριά, πριν καταλήξετε στα Καλάβρυτα για φαγητό, καφέ και βόλτα.

Β© Active Sundays - www.activesundays.com, 2017

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 18 Νοεμβρίου με κόστος 41 ευρώ +3,25 fee για τους 25 πρώτους και 45 ευρώ +3,47 fee για τους υπόλοιπους. Το κόστος περιλαμβάνει και το τρενάκι του Οδοντωτού, αλλά και την είσοδο στα Σπήλαια Λιμνών.

Η περιπέτεια αυτή δεν περιλαμβάνει πεζοπορία και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, είναι κατάλληλη για όλους, ακόμη και για παιδιά! Διατίθενται περιορισμένα εισιτήρια για παιδιά από 7 μέχρι κάτω των 12 χρόνων με μειωμένο κόστος, εφόσον συνοδεύονται από τους γονείς/κηδεμόνα. Για να έχετε πρόσβαση σ' ένα απ' αυτά, στείλτε email στο [email protected] έγκαιρα, μιας και τηρείται, όπως για όλα, σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε τη δική μας εμπειρία με τους Active Sundays στον Οδοντωτό, εδώ.

Info
Active Sundays στα Καλάβρυτα
στις 25/11