Η Ελλάδα έχει δυνατή παρουσία στα κορυφαία resort της Ευρώπης

the-westin-resort-costa-navarino

Το Westin Resort Costa Navarino στην τέταρτη θέση

ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι αναγνώστες του Conde Nast Traveler ανέδειξαν τα κορυφαία resort της Ευρώπης και ανάμεσά τους το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο.

Μετά τα κορυφαία 50 ξενοδοχεία του κόσμου όπου πολλά ελληνικά ξενοδοχεία βρέθηκαν να φιγουράρουν στη λίστα των αναγνωστών του Conde Nast Traveler, ρίχνουμε μια ματιά και στα καλύτερα θέρετρα της Ευρώπης, μέσα από τα μάτια των ταξιδιωτών.

Το Westin Resort Costa Navarino και το  The Romanos Luxury Collection Resort αναδείχθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα, ενώ στην κορυφαία λίστα βρίσκουμε και το Santa Marina της Μυκόνου, το Vedema Resort της Σαντορίνης και πολλά άλλα.

Το Santa Marina της Μυκόνου

Συγκεκριμένα, στην κορυφαία δεκάδα το Santa Marina (Luxury Collection) βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ το Vedema Resort της Σαντορίνης στην τρίτη και το Westin Resort Costa Navarino στην τέταρτη, με άλλη μια κατάκτηση στην κορυφαία δεκάδα, στην έβδομη θέση, με το Blue Palace Resort and Spa της Κρήτης.

Στην κορυφαία θέση βρίσκεται το Caresse Resort & Spa στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας, ενώ την πρώτη πεντάδα «κλείνει»
η Πορτογαλία με το Anantara Vilamoura Algavre Resort.

To Romanos Luxury Collection της Μεσσηνίας συναντάμε στην 15η θέση, ενώ στη θέση 28 «μυρίζει» και πάλι Ελλάδα με το Mykonos Blu και το San Giorgio Mykonos αντίστοιχα, στο νησί των ανέμων.

Δείτε όλη τη λίστα εδώ.