Ξεκινάει το 100% Hotel Show

hotel-show
ΤΡΙΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το Premium εκθεσιακό γεγονός για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού, προετοιμάζει την πέμπτη διοργάνωσή του σε λίγες μέρες.

Έπειτα από τέσσερις απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις, το 100% Hotel Show περνάει στη νέα εποχή με κύριο στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών της ξενοδοχειακής αγοράς. Αξιοποιώντας την εμπειρία των προηγούμενων διοργανώσεων και το feedback των επισκεπτών, παρουσιάζει τη νέα εκθεσιακή δομή που χωρίζει το 100% Hotel Show σε Εκθεσιακές Ενότητες, Special Segments και Case Study Rooms και θα πραγματοποιηθεί 17-20 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Εκθεσιακού Κέντρου-MEC Παιανίας.

Στις ειδικά διαμορφωμένες εκθεσιακές ενότητες, ο επισκέπτης ξενοδόχος, μπορεί να βρει ανά κατηγορία λύσεις που αφορούν τα διάφορα στάδια ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου που μπορεί να αφορούν Architecture  & Development, Construction & Renovation, Interior & Exterior Design, Services  και Equipment.

Με τους τομείς της Τεχνολογίας, αλλά και της Γαστρονομίας, να αποτελούν τα σημαντικότερα σημεία για τη συνολική κερδοφορία ενός ξενοδοχείου, το 100% Hotel Show διαμορφώνει 2 ειδικές ενότητες που στόχο έχουν να δώσουν απόλυτα εξειδικευμένες λύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης. Οι εκθέτες των Special Segments έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν ένα εκπαιδευμένο κοινό αφού η ίδια η έκθεση ενημερώνει και τονίζει την ανάγκη των ειδικών ενοτήτων (Digital Square και Gastronomy Village).    

Με την εφαρμογή να αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους παρουσίασης μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος, το 100% Hotel Show προχωρά στη δημιουργία ενός καινούριου, καινοτόμου εκθεσιακού τομέα, όπου εταιρείες και επαγγελματίες θα μπορούν να παρουσιάζουν πραγματικά παραδείγματα στους επισκέπτες της Έκθεσης. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, οι εταιρείες θα έχουν την επιλογή να ενοικιάζουν χώρους συγκεκριμένης διάστασης, με στόχο να δείξουν σε εφαρμογή το προϊόν η την υπηρεσία τους.

  • Αρχιτεκτονικά Σχέδια       
  • Έτοιμα Δωμάτια      
  • Τεχνοτροπίες    
  • Τεχνολογικές Εφαρμογές   
  • Αυτοματισμοί

Η είσοδος σας στο χώρο της εκδήλωσης γίνεται με την επίδειξη του ειδικό Badge Εισόδου που μπορείτε να προμηθευτείτε από αυτή τη σύνδεση ή με την επίδειξη της επαγγελματικής σας κάρτας.

Info
100% Hotel Show
Λεωφόρος Αθηνών 233, Χαϊδάρι, 210 9408714-17, 17-20 Νεομβρίου
www.hotelshow.gr[email protected], ώρες Λειτουργίας : Παρ. 17/11: 17:00-21:00 (opening party), Σαβ. 18/11: 10:00-20:00, Κυρ. 19/11: 10:00-20:00, Δευτ. 20/11: 10:00-18:00.