Η Ελλάδα αναδείχτηκε (και) στα Boutique Hotel Awards

carpe-diem

Το Carpe Diem της Σαντορίνης αναδείχθηκε σε Best Honeymoon Hideaway σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο

ΤΡΙΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία του κόσμου βραβεύτηκαν πρόσφατα στα επίσημα Boutique Hotel Awards 2017, με τα ελληνικά ξενοδοχεία να δίνουν πάλι δυναμικό «παρών» στη λίστα με τους νικητές.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου στο Merchant Taylor’s Hall, τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία όλου του κόσμου ξεχώρισαν και ανάμεσά τους βρέθηκαν και πολλά ελληνικά. Ιδιοκτήτες boutique ξενοδοχείων, δημοσιογράφοι ταξιδιωτικών και lifestyle εντύπων και site, αλλά και σημαντικοί άνθρωποι της βιομηχανίας του τουρισμού βρέθηκαν μαζί από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου, για να παρακολουθήσουν τα Boutique Hotel Awards, τον πρώτο και μοναδικό οργανισμό διεθνών βραβείων που είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στην ανάδειξη των boutique ξενοδοχείων.

Για την ανάδειξη των νικητών, έμπειροι και ανεξάρτητοι κριτές ξενοδοχείων επισκέπτονται τις υποψηφιότητες για να ζήσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία και οι τελικοί νικητές προκύπτουν από περισσότερες από 600 υποψηφιότητες από 80+ χώρες.

Η τελετή των Boutique Hotel Awards

Πώς τα πήγε η Ελλάδα;

Best Honeymoon Hideaway σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο αναδείχθηκε τo Carpe Diem Exclusive Boutique Hotel στη Σαντορίνη, μέλος του ομίλου Aqua Vista Hotels, με τον κύριο Σωτήρη Κοπατσάρη, Managing Director και Ιδιοκτήτης του Carpe Diem, να δηλώνει ότι «στον τομέα του γαμήλιου τουρισμού ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος, και σε αυτό το πλαίσιο οι εν λόγω διακρίσεις είναι κάτι παραπάνω από τιμητικές για εμάς».

Εκτός του Carpe Diem, διάκριση έλαβε και το Kensho της Μυκόνου, ως το Καλύτερο Νέο Ξενοδοχείο της Ευρώπης και του κόσμου, ενώ το Aenaon Villa στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης ανακηρύχτηκε το πιο Ρομαντικό Ξενοδοχείο. Τέλος, τον τίτλο του πιο βιώσιμου boutique ξενοδοχείου της Ευρώπης πήρε το Agalia Luxury Suites στην Ίο και η Ελλάδα φανερώνει όλο και περισσότερο το προσεγμένο ξενοδοχειακό της κομμάτι παγκοσμίως.