Παραμυθένια Χριστούγεννα και μαγική Πρωτοχρονιά στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

divani-xmas
ΤΡΙΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη υπόσχονται να σας βάλουν στο πνεύμα τον γιορτών, όπως κι αν το φαντάζεστε.

Είτε ονειρεύεστε λαμπερά ρεβεγιόν στους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης, είτε στιγμές χαλάρωσης σε έναν υπέροχο χώρο ευεξίας βάζοντας στόχους για τη νέα χρονιά, ή ακόμη και σύντομες αποδράσεις που θα σας βάλουν απευθείας στο κλίμα των γιορτών, το ταξίδι για να ζήσετε την εμπειρία ξεκινά στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη. Τις φετινές γιορτές, χαρίστε σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους ξεχωριστή λάμψη και μαγεία μέσα από προτάσεις και εορταστικά πακέτα που τα συνδυάζουν όλα και γιορτάστε την πιο αστραφτερή περίοδο του χρόνου μοναδικά, όπως μοναδικά γιορτάζουν τα ξενοδοχεία του ομίλου εδώ και 59 χρόνια.

Στην καρδιά της Αθήνας
Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη εορταστική εμπειρία που σας ταιριάζει μέσα από τα εορταστικά πακέτα του Divani Caravel που συνδυάζουν πολυτελή διαμονή και συναρπαστικές παροχές, αποτελώντας το ιδανικό δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά δίπλα στη θάλασσα δεν είναι εξίσου μαγευτικά; Οι λάτρεις της Αθηναϊκής Ριβιέρας μπορούν να περάσουν ειδυλλιακά τις φετινές γιορτές με τις ξεχωριστές προτάσεις του Divani Apollon Palace & Thalasso. Οι μοναδικές εμπειρίες που προτείνονται στα ιδιαίτερα προσεγμένα πακέτα διαμονής, δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πιο ονειρική τοποθεσία, ενώ για τους μικρούς του φίλους το Divani Apollon Palace & Thalasso επιφυλάσσει ασυναγώνιστες εκπλήξεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “Christmas Wonderland”. Δείτε περισσότερα εδώ.

Κάτω από τους βράχους των Μετεώρων
Αν οι γιορτές για εσάς σημαίνουν απόδραση, τότε το Ξενοδοχείο Divani Meteora αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο, ώστε να μείνετε μακριά από τα φώτα της πόλης απολαμβάνοντας την ξεκούραση και την ηρεμία που θα βρείτε στο φιλόξενο περιβάλλον του. Οι γιορτινές μέρες αποκτούν άλλο νόημα δίπλα στο τζάκι με γλυκές και αλμυρές απολαύσεις, καθώς και ήχους που συντροφεύουν στιγμές ζεστασιάς στο κλίμα των ημερών. Ανάμεσα στα εορταστικά πακέτα διαμονής που σας προσφέρει το Divani Meteora, έχετε την ευκαιρία ζήσετε τη μοναδική εμπειρία επίσκεψης στους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, καθώς και στα μοναστήρια που βρίσκονται ανάμεσα στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Δείτε περισσότερα εδώ.

Στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου
Εκεί που χτυπά η καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, το Divani Palace Larissa φοράει τα γιορτινά του και σας καλωσορίζει για τις πιο υπέροχες γιορτές με τους δικούς σας ανθρώπους. Νιώστε το πνεύμα των ημερών σε όλο του το μεγαλείο, όσο το Divani Palace Larissa σας υπόσχεται συναρπαστικά ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο ballroom του ξενοδοχείου, παντρεύοντας τις κορυφαίες γεύσεις των μενού που δημιουργήθηκαν ειδικά για τις βραδιές της παραμονής, με τις μελωδίες του DJ. Τα ειδικά πακέτα του Divani Palace Larissa απογειώνουν το εορταστικό κλίμα, για όσους θέλουν να συνδυάσουν πολυτελή διαμονή στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου με τις ιδιαίτερες γεύσεις που προτείνει ο σεφ, καθώς και στιγμές χαλάρωσης στο spa του ξενοδοχείου. Δείτε περισσότερα εδώ.

Πρωτοτυπήστε με τα πιο όμορφα δώρα
Τα πιο αξέχαστα δώρα είναι αυτά που συνδέονται με την εμπειρία. Φέτος, επιλέξτε να ξεχωρίσετε στην καρδιά των δικών σας ανθρώπων με δώρα που συνδυάζουν πολυτέλεια, ξεκούραση και ευεξία μέσω των εορταστικών πακέτων χαλάρωσης και των gift vouchers για τα ξενοδοχεία Divani Caravel και Divani Apollon Palace & Thalasso.

Έτοιμοι για αστραφτερά Χριστούγεννα;