Η υπηρεσία AccorLocal εγκαινιάζει μια νέα εποχή

kinito-ksenodoxeio
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Με μία νέα υπηρεσία, την AccorLocal, ο Όμιλος AccorHotels δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τοπικών καταστημάτων να προσφέρουν τα προϊόντα τους στα ξενοδοχεία του.

O Όμιλος AccorHotels συνδυάζει την τεχνογνωσία της φιλοξενίας και την τοπική εμπειρία και με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας εισάγει έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης για τις κοινωνικές ομάδες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή, στα ξενοδοχεία και στις τοπικές επιχειρήσεις. Με τη νέα υπηρεσία, την AccorLocal, ο Όμιλος δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τοπικών καταστημάτων να προσφέρουν τα προϊόντα τους στα ξενοδοχεία του, ενώ από την πλευρά τους, τα ξενοδοχεία έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους σε πελάτες που δεν διαμένουν στους χώρους τους, υπηρεσίες που διευκολύνουν και εμπλουτίζουν την καθημερινή εμπειρία στις κοινότητες μας.

Η επιθυμία όσων επισκέπτονται ένα μέρος να αγοράσουν τοπικά προϊόντα πολλές φορές δεν πραγματοποιείται λόγω χρονικών περιορισμών. Από την άλλη, η αγορά και η παράδοση προϊόντων μέσω online διαδικασιών δεν εξασφαλίζουν πάντοτε ότι θα αναπτυχθούν σχέσεις εμπιστοσύνης. Για αυτούς τους λόγους, ο Όμιλος προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε όσους μένουν σε περιοχές κοντινές με τα ξενοδοχεία Accor να απολαμβάνουν σε μόνιμη βάση τις υπηρεσίες από ντόπιους τεχνίτες, καταστηματάρχες και άλλους προμηθευτές, μέσα στο χώρο των ξενοδοχείων.

Μέσω της υπηρεσίας AccorLocal, τα ξενοδοχεία μπορούν να καθορίσουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν να προτείνουν, σύμφωνα με τις τοπικές ανάγκες και τις δικές τους σχέσεις με τους καταστηματάρχες της περιοχής. Παράλληλα, προσφέρονται και άλλες υπηρεσίες μέσω ευρύτερων συνεργασιών. Αυτές περιλαμβάνουν: ανθοδέσμες που παραδίδονται στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, χάρη στη συνεργασία με τις Pampa, Bergamotte και άλλους. Μαθήματα γιόγκα, pilates και χαλάρωσης από το Oly Be, που προσφέρονται σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Ψωμί πολυτελείας που παραδίδεται από την Poilâne. Διαρκώς διαθέσιμη δυνατότητα παραλαβής καψουλών Nespresso και εναπόθεσης χρησιμοποιημένων. 24ωρη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων με χρέωση ανά ώρα σε συνεργασία με τη Hertz.

Με μερικά μόνο κλικ, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει μια υπηρεσία που προσφέρεται από ένα ξενοδοχείο στη γειτονιά του, χωρίς να χρειάζεται να κάνει κράτηση σε δωμάτιο. Έτσι, οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια ολόκληρη σειρά υπηρεσιών φιλοξενίας, όπως σε ιαματικά λουτρά, πισίνες, αίθουσες γυμναστικής, χώρους εργασίας, πρωινό σε πακέτο, καθώς και σε άπειρες χρήσιμες υπηρεσίες, όπως πρόσβαση σε εκτυπωτές, επαγγελματικό εξοπλισμό σιδερώματος, στάθμευση υπό παρακολούθηση, κ.ά.

Η εφαρμογή AccorLocal έχει περίπου 3.000 ενεργούς χρήστες και προσφέρει εκατοντάδες υπηρεσίες σε περισσότερα από 250 ξενοδοχεία στη Γαλλία, ενώ θα είναι διαθέσιμη μέσα στο 2018 και 2019 σε μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες σε όλο τον κόσμο.