Η British Airways πάει Κεφαλονιά

kefalonia
ΤΡΙΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το πανέμορφο νησί του Ιονίου προστίθεται στο δίκτυο της British Airways με νέα, απευθείας δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2018.

Όσοι ταξιδεύουν με British Airways θα έχουν στη διάθεσή τους ακόμη περισσότερες επιλογές για τις διακοπές τους κάτω από τον ελληνικό ήλιο για το καλοκαίρι του 2018, καθώς η εταιρεία θα προσθέσει στο υπάρχον δίκτυό της τον προορισμό της Κεφαλονιάς.

Είναι η πρώτη φορά που η British Airways ξεκινά πτήσεις για την Κεφαλονιά, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό για τους ταξιδιώτες, που φιλοξενεί μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, όπως αυτή του Μύρτου, μιας από τις πιο πολύ-φωτογραφημένες παραλίες στον κόσμο, αλλά και ειδυλλιακά σκηνικά, όπως αυτό που παρουσιάζονται στην γνωστή ταινία «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι».

Η νέα γραμμή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 15 Μαΐου και θα εκτελεί δρομολόγια μέχρι και τις 06 Οκτωβρίου 2018. Οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν απευθείας από το Terminal 5 στο νησί της Κεφαλονιάς και οι πτήσεις θα αναχωρούν από το Λονδίνο κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Με την προσθήκη της Κεφαλονιάς η λίστα προορισμών της British Airways στην Ελλάδα επεκτείνεται σε συνολικά 13 και περιλαμβάνει ακόμη τις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Σκιάθο. Τα δρομολόγια της British Airways εξυπηρετούν πλέον την πλειοψηφία των πιο δημοφιλών, καλοκαιρινών και όχι μόνο, τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα. 

Πέρα από την Κεφαλονιά και στο πλαίσιο της αναβάθμισης του πτητικού της έργου, η εταιρία εγκαινιάζει και νέες πτήσεις για την Κορσική, οι οποίες θα αναχωρούν κάθε Κυριακή από το Terminal 5, από τις 27 Μαΐου έως και τις 7 Οκτωβρίου. Μέσα στον Οκτώβριο η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης και την έναρξη απευθείας πτήσεων στην ιστορική πόλη της Αλμερία, που θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαρτίου 2018 και θα κοστίζουν μόλις από 66 λίρες μετ’επιστροφής.