To Corali Hotel έβαλε τα γιορτινά του

corali-hotel
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ένα μικρό γιορτινό στιγμιότυπο της πόλης μάς φέρνει πιο κοντά στα Χριστούγεννα λίγα μέτρα από την παραλία.

Περνώντας έξω από το Corali Hotel θέλεις δεν θέλεις το φωτογραφίζεις. Πρώτα με τα μάτια, μετά με την κάμερά σου. Το ίδιο κάναμε και εμείς, ενθουσιασμένοι με αυτή την λαμπερή νότα που μας θυμίζει ότι σε λίγες μέρες έρχεται η πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου. Δεν είναι υπέροχο να βλέπεις φωτεινές και καλαίσθητες εικόνες των Χριστουγέννων μες την πόλη σου, εκεί που περπατάς, στα μέρη που συνήθως είναι γκρίζα, με την γνωστή αστική μουντάδα; 

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο
Το ξενοδοχείο Coral ιδρύθηκε το 1963 από την οικογενειακή επιχείρηση Coral Hotel S.A. με σκοπό να προσφέρει ένα άνετο καταφύγιο ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης σε οικογένειες, ζευγάρια αλλά και επαγγελματίες που ταξιδεύουν, κοντά στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.

Το παραλιακό αυτό ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Αθήνα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την εμπορική αγορά του Φλοίσβου, τα πιο δημοφιλή café, bar και εστιατόρια της παραλιακής και μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας το ιδανικό ορμητήριο για κάθε επισκέπτη που θέλει να εξερευνήσει τους κρυμμένους θησαυρούς της πρωτεύουσας, τα κυριότερα αξιοθέατα καθώς και τις μαγευτικές ακτές του Σαρωνικού.

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου δίπλα στη θάλασσα καθώς και η κοντινή του απόσταση από το Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού, από τα γήπεδα ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ και Καραϊσκάκη καθώς και από το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ) καθιστούν το Coral αγαπημένο προορισμό για απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση στις διακοπές τους. Το ξενοδοχείο αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή για αθλητικές ομάδες που ταξιδεύουν για διάφορα τουρνουά και επαγγελματίες που επιθυμούν να οργανώσουν ένα επιτυχημένο συνέδριο σε ένα από τα καλύτερα συνεδριακά κέντρα της Αθήνας.