Το Divani Apollon Palace & Thalasso μας δίνει αφορμή για χαλάρωση με φόντο τη θάλασσα

divani-apollon-thalasso
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Κάποιοι προσπαθούν ακόμη να ξεπεράσουν το φαγοπότι των γιορτών. Γι’ αυτούς, αλλά και για όσους απλώς θέλουν να χαλαρώσουν και να κακομάθουν τον εαυτό τους με φόντο το μαγευτικό σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το πολυβραβευμένο Divani Athens Spa & Thalasso Centre του Divani Apollon Palace & Thalasso τους περιμένει, με μοναδική θέα στον Αργοσαρωνικό.

Μερικές ώρες χαλάρωσης πάντα είναι απαραίτητες για να δώσουμε στον εαυτό μας το απαραίτητο καύσιμο να συνεχίσει. Μπορείτε, όμως, να τις χαρίσετε στον εαυτό σας χωρίς να ταξιδέψετε μακριά, μόνο 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης, μέχρι τη Βουλιαγμένη και το Divani Apollon Palace & Thalasso. Εκεί θα βρείτε το Divani Athens Spa & Thalasso Center, το σπα του ξενοδοχείου, το οποίο έχει αποσπάσει διεθνείς βραβεύσεις και αποτελεί έναν ναό ομορφιάς και ευεξίας. Με συνολική έκταση 3.500 τ.μ. το Divani Athens Spa & Thalasso Center διαθέτει το μεγαλύτερο κέντρο θαλασσοθεραπείας στη χώρα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, παρέχοντας μια πληθώρα υπηρεσιών περιποίησης και αναζωογόνησης.

Για αυτή την περίοδο, τα προγράμματα #DivineYou του Divani Athens Spa & Thalasso Center αποτελούν μια μοναδική εμπειρία μέσα από την οποία μπορείτε να ζήσετε το απόλυτο ταξίδι στον κόσμο της ευεξίας, είτε το ζητούμενο είναι η αναζωογόνηση, είτε η απώλεια τοπικού πάχους ακόμα και η αποκατάσταση.

Το Divani Athens Spa & Thalasso Center διαθέτει το μεγαλύτερο κέντρο θαλασσοθεραπείας στη χώρα 

Εκεί, εξειδικευμένοι διατροφολόγοι αφουγκράζονται τις ανάγκες του οργανισμού σας και σε συνεργασία με τον chef του ξενοδοχείου δημιουργούν ένα tailor-made πρόγραμμα διατροφής, ενώ στο 3.500 τ.μ. κέντρο θαλασσοθεραπείας μπορείτε να βιώσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού.

Τα Wellness Retreats #DivineYou έχουν χαρακτήρα detox και anti-stress, στοχεύουν στην απώλεια βάρους και την αναζωογόνηση, έχουν διάρκεια 3, 7 ή 10 ημερών και περιλαμβάνουν Detox Program (διάρκειας 3 ή 7 ημερών) με άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα βάρους, Weight Loss Program (διάρκειας 10 ημερών) για απώλεια βάρους μέσα από έναν υγιεινό τρόπο ζωής, Anti-Stress Program (διάρκειας 3 ημερών) με στόχο την ισορροπία σώματος και πνεύματος μέσα από τις θεραπευτικές ιδιότητες της yoga και του διαλογισμού) και Rejuvenation Program για 3 ημέρες αφιερωμένες στην αναζωογόνηση και την ομορφιά για την ανάδειξη του ωραιότερου εαυτού σας.

Πάντα με φόντο τη θάλασσα και με στόχο τη χαλάρωση

Για εκείνους που επιθυμούν να ζήσουν τη συνολική εμπειρία ευεξίας το Divani Athens Spa & Thalasso Center διαθέτει το δικό του members club, τα μέλη του οποίου απολαμβάνουν ειδικά προνόμια όσον αφορά το spa, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες που προσφέρουν το Divani Apollon Palace & Thalasso και ο Όμιλος Διβάνη.

Info
Divani Apollon Palace & Thalasso
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη
2108911100.