Fu-tourism18: το μέλλον του τουρισμού είναι ήδη εδώ

domatio-ksenodoxeio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η 2η διοργάνωση του Συνεδρίου Hotel Tech από την Smart Press πλησιάζει, με βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον του τουρισμού.

Η αναγκαιότητα υιοθέτησης σύγχρονων τεχνολογικών τάσεων στα ξενοδοχεία, με βλέμμα προς το μέλλον του τουρισμού και κεντρικό πυρήνα το «Έξυπνο Ξενοδοχείο» θα είναι ο βασικός άξονας του συνεδρίου Hotel Tech που θα πραγματοποιηθεί στις 8/2 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand και θα μας κάνει όλους να κοιτάξουμε μπροστά. Στόχος αυτού είναι φυσικά η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών των μονάδων φιλοξενίας, σε όλα τα επίπεδα, με φιλικές πρακτικές προς το περιβάλλον, με λύσεις και υπηρεσίες που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στον ξενοδοχειακό κλάδο και θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στον ελληνικό τουρισμό.

To Hotel Tech καινοτομεί για μία ακόμα φορά, εκτιμώντας ότι ο τουρισμός είναι ο κατ’ εξοχήν τομέας που μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο πολλών startups στη χώρα μας, δεδομένου ότι προσφέρεται για πολλές καινοτόμες ιδέες και δράσεις. Έτσι, στην ειδική παράλληλη ενότητα του Hotel Tech, ορισμένες από τις πλέον δυναμικές ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό, πρόκειται να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις λύσεις που έχουν αναπτύξει, δίνοντας μία διαφορετική νότα, αλλά και μπόλικη ανανέωση και φρεσκάδα στο συνέδριο.

Το περιεχόμενο του συνεδρίου θα ακολουθήσει έξι θεματικά αντικείμενα (Business IT, Communication, Online Reservation & Digital Marketing, Energy, TV & Entertainment, Security & Safety) ενώ σε αυτό αναμένεται να συμμετάσχουν σημαντικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Οι ομιλητές του 2ου Hotel Tech, οι θεσμικοί φορείς και οι εταιρίες που θα διαμορφώσουν το περιεχόμενο του συνεδρίου, θα προωθήσουν το μήνυμα αξιοποίησης των έξυπνων τεχνολογιών στις τουριστικές υποδομές, ενώ οι συμμετέχοντες επισκέπτες θα αποτελέσουν τους κοινωνούς του μηνύματος αυτού στην αγορά του τουριστικού κλάδου.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Smart Press, μια εταιρία με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στη διοργάνωση συνεδρίων και στην έκδοση έντυπων περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, που αποτελούν σημεία αναφοράς για τις τεχνολογίες στην Ελλάδα.

Κάντε την εγγραφή σας δωρεάν εδώ.

Info
http://www.hoteltech.gr/