1st Travel Fest: (θα) έχουν και οι ταξιδιώτες το φεστιβάλ τους

travelfest
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Τη φετινή άνοιξη, το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα θα είναι γεγονός και θα δώσει άλλο χρώμα στην έννοια του φεστιβάλ.

Μια διήμερη ταξιδιωτική εμπειρία άλλου τύπου πρόκειται να συμβεί στις 21 και 22 Απριλίου, όπου έμπειροι αλλά και επίδοξοι ταξιδευτές θα συμπορευτούν προς έναν κοινό προορισμό: το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Το 1st Travel Fest στην Ελλάδα φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διαφορετική εμπειρία πάνω στο ταξίδι, προκαλώντας ανθρώπους που αγαπούν τα ταξίδια, έμπειρους ταξιδευτές και επιχειρήσεις σε μια διαδραστική σχέση, σε μια δυναμική ανταλλαγή γνώσεων, προτάσεων και δραστηριοτήτων.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, ομάδες, σύνδεσμοι, επιχειρήσεις, gadgets, προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το ταξίδι, τη φύση, τη δράση και την περιπέτεια θα αποκαλύψουν σε κάθε επισκέπτη μια νέα ταξιδιωτική κουλτούρα, έναν νέο απόλυτα διασκεδαστικό και περιπετειώδη τρόπο για να ανακαλύψει τον κόσμο. Ο γύρος της Αφρικής με μοτοσικλέτα, η εξερεύνηση  της Ασίας με ποδήλατο και η κατάκτηση της κορυφής του Έβερεστ είναι ορισμένες από τις μοναδικές εμπειρίες που θα μοιραστούν με τους επισκέπτες Έλληνες ταξιδευτές, μέσα από ιδιαίτερες παρουσιάσεις και άκρως ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό.

Αν τα ταξίδια είναι για εσάς στόχος ζωής και θέλετε, εκτός από το να τα πραγματοποιείτε, να μαθαίνετε και για αυτά, θα διαπιστώσετε ότι το 1st Travel Fest θα περιλαμβάνει όλα όσα θαυμάζετε, όλα όσα ονειρεύεστε, όλα όσα χρειάζεστε για να τολμήσετε τις μικρές και μεγάλες σας αποδράσεις.

Info
http://www.travelfest.gr/