Στο Porto Palace Hotel Thessaloniki συγκεντρώνετε μίλια

porto-palace-thessaloniki
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Στο πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN μπαίνει και το Porto Palace Hotel Thessaloniki και σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώνετε μίλια εξαργύρωσης με τη διαμονή σας στις εγκαταστάσεις του.

Για όσους ταξιδεύουν συχνά, η συγκέντρωση μιλίων είναι μια καλή ευκαιρία για κάποιες μελλοντικές παροχές ή ακόμη και δωρεάν διαμονές. Σε αυτό το πλαίσιο, τη δυνατότητα συγκέντρωσης και εξαργύρωσης μιλίων προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του το ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, μέσω της ένταξης του στο πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε ημέρα διαμονής στο ξενοδοχείο, οι κάτοχοι της Miles+Bonus κάρτας με την επίδειξη της κατά το check-in θα έχουν την ευκαιρία να συγκεντρώνουν 250 μίλια εξαργύρωσης.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα εξαργύρωσης μιλίων για δωρεάν διαμονές! Με τη σύνδεση στο Miles+Bonus λογαριασμό τους, οι επισκέπτες μπορούν να υποβάλλουν online το αίτημα εξαργύρωσης, τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία διαμονής, σύμφωνα με τα παρακάτω. Στη συνέχεια θα λαμβάνουν ενημέρωση από το ξενοδοχείο σχετικά με την αποδοχή ή την απόρριψη του αιτήματος τους. Σε περίπτωση αποδοχής του αιτήματος, θα αφαιρούνται αυτόματα τα αντίστοιχα μίλια από το λογαριασμό τους.

Τύπος δωματίου 03.01-30.04, 01.07-31.08, 01.11-29.12, Μονόκλινο δωμάτιο 26.000, Δίκλινο δωμάτιο 30.000

Τύπος δωματίου 01.05-30.06, 01.09-31.10, Μονόκλινο δωμάτιο 31.000, Δίκλινο δωμάτιο 35.000.

Blue μέλη
- Early check in & late check out κατόπιν διαθεσιμότητας
- 10% έκπτωση στο κεντρικό εστιατόριο για a la carte γεύμα ή δείπνο
- 1 μπουκάλι νερό κατά την άφιξη

Silver μέλη
- Early check in & late check out κατόπιν διαθεσιμότητας
- 10% έκπτωση στο κεντρικό εστιατόριο για a la carte γεύμα ή δείπνο
- 10% έκπτωση στο spa (δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά)
- 1  ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη

Gold μέλη
- Early check in & late check out κατόπιν διαθεσιμότητας
- 15% έκπτωση στο κεντρικό εστιατόριο για a la carte γεύμα ή δείπνο
- 10% έκπτωση στο spa (δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά)
- 1  μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη & φρούτα

Παροχές του Porto Palace Hotel Thessaloniki
Το Porto Palace Hotel Thessaloniki βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Λιμανιού της Θεσσαλονίκης και είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 176 δωμάτια (Superior, Deluxe, Business) και 10 πολυτελείς σουίτες (Junior, Executive, Presidential και Vice Presidential), απολαμβάνοντας πλούσιες παροχές διαμονής:

•δωρεάν shuttle bus (7 θέσεων) για τη μεταφορά των πελατών από και προς το κέντρο της πόλης σε προκαθορισμένα δρομολόγια (κατόπιν ζήτησης)
•δωρεάν υπαίθριο φυλασσόμενο parking 300 θέσεων
•δωρεάν wi-fi internet (upload/download 100 mbps) σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα υπνοδωμάτια                            •δωρεάν χρήση gym, sauna, jacuzzi/refreshing area (ursa minor)
•spa services.

Info
www.portopalace.gr
2310 504 504
[email protected]