Μια διαφορετική, active απόδραση στο πατρινό καρναβάλι ετοιμάζεται

gefura-riou-antirriou
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι Active Sundays θα μασκαρευτούν, θα φτάσουν ως την Πάτρα φέτος το καρναβάλι, αλλά δεν θα παρελάσουν μαζί με όλους τους καρναβαλιστές. Θα πάνε την πεζοπορία τους.

Τη φετινή Κυριακή της Αποκριάς, οι Active Sundays θα φορέσουν μάσκες, περούκες και θα βάλουν μπρος για Πάτρα, στο νούμερο 1 καρναβάλι της χώρας! Το Active στοιχείο φυσικά δεν θα λείπει ούτε αυτή τη φορά, αφού στόχος είναι να πεζοπορήσουν στη φαντασμαγορική Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου πριν κάνουν crash στο Πατρινό Καρναβάλι!

Βάλτε τη στολή σας, χωρίς πεζοπορικά μποτάκια, πάρτε όλη την τρέλα και το κέφι σας και ακολουθήστε τους στην πιο τρελή και διαφορετική Active Κυριακή τους, σε μια περιπέτεια που θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο μπορεί να διασχίσει κανείς το Στενό του Κορινθιακού και να απολαύσει την εντυπωσιακή θέα: πεζοπορία στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου!

Θα έχετε την ευκαιρία εκτός από το να δείτε από κοντά την καταπληκτική αυτή γέφυρα να φιλοξενηθείτε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Γέφυρας, όπου θα γίνει σύντομη παρουσίαση σχετική με το τεράστιο αυτό έργο. Μετά το τέλος των δραστηριοτήτων στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και με σύντομη μεταφορά, θα καταλήξετε στην Πάτρα με το ξακουστό καρναβάλι όπου θα ξεφαντώσετε!

Με 180 χρόνια ιστορίας, το Πατρινό Καρναβάλι είναι η μεγαλύτερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα κι ένα από τα σημαντικότερα καρναβάλια στην Ευρώπη όπου αναπτύσσονται δεκάδες φαντασμαγορικά και εντυπωσιακά χάπενινγκ, θεατρικά δρώμενα, χοροί, παρελάσεις και παιχνίδια από τη ημέρα της Τελετής Έναρξης μέχρι και την Τελετή Λήξης. Δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά ένα σύνολο εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν χορούς, παρελάσεις, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, καρναβάλι των μικρών κ.ά. Ζήστε το από κοντά, σε πιο Active δόσεις!

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 11 Φεβρουαρίου με κόστος 25 ευρώ (+1,62fee) και ενημερωθείτε για άλλες αποδράσεις των Active Sundays εδώ.

Info
Πεζοπορία Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
στις 18/2