Απόδραση στο σπα του Divani Apollon Palace & Thalasso με νέες φυσικές θεραπείες

divani-athens-spa-kai-thalasso-center-thalasso-center
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Για όσους ψάχνουν τρόπους αναζωογόνησης, χωρίς να φύγουν μακριά, το Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη με το υπέροχο σπα του μπορεί να δώσει τη λύση για μια σύντομη «φυγή» από την καθημερινότητα και χαλάρωση με νέες φυσικές θεραπείες και προϊόντα ή να αποτελέσει ένα υπέροχο δώρο για ερωτευμένους, ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου.

Μια ανάσα από τη θάλασσα του Σαρωνικού, το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μια όαση πολυτέλειας στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας προσφέροντας την πιο άνετη διαμονή παράλληλα με κορυφαίες υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας κι αν το έχετε επισκεφτεί, καταλαβαίνετε γιατί είναι βραβευμένο ως το καλύτερο Spa της Ευρώπης από τα World Travel Awards.

Στον υπέροχο χώρο του μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την περιποίηση, η οποία αναβαθμίζεται συνεχώς με προϊόντα άριστης ποιότητας. Πρόσφατα, μάλιστα, το σπα ένωσε τη φιλοσοφία του με την εταιρεία φυσικών καλλυντικών Ariadne Athens σε μια ανάγκη να εξελίσσει διαρκώς την αυθεντική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας των επισκεπτών του δίπλα στη φύση, ενισχύοντας τις θεραπείες του με την επιλογή των 99%-100% φυσικών προϊόντων της εταιρείας, εμπνευσμένων από την ελληνική φύση και μυθολογία. Το πολυτελές ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων και η δημοφιλής εταιρεία φυσικών καλλυντικών μοιράζονται το κοινό όραμα που ξεκινά από την αγάπη για τη φύση και την προσφορά εξειδικευμένων θεραπειών που επικεντρώνονται στη βελτίωση της σωματικής υγείας, στην ευεξία και κατ’ επέκταση την ψυχική ανάταση.

Με αποτελεσματικές θεραπείες που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις σημαντικότερες ανάγκες του προσώπου και του σώματος, οι επισκέπτες του Divani Athens Spa & Thalasso Centre θα απολαύσουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες που συνδυάζουν την τεχνογνωσία του έμπειρου, επιστημονικού προσωπικού του Spa με την ισχυρή δράση της φυσικής σύνθεσης των καλλυντικών Ariadne Αthens.

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία απόδρασης και περιποίησης, με αντιγηραντικές θεραπείες, θεραπείες αντι-στρες, κατά της κυτταρίτιδας κ.ά., σε ένα χώρο που σίγουρα θα σας ταξιδέψει πιο μακριά από τη Βουλιαγμένη και μπορεί –γιατί όχι- να αποτελέσει ένα όμορφο δώρο για το ταίρι σας, στη γιορτή του έρωτα…

Info
www.divaniapollonhotel.com
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100