Η Καθαρά Δευτέρα θα είναι αλλιώς στο Costa Navarino

costa-navarino
ΤΡΙΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πλησιάζει και το The Westin Resort Costa Navarino γιορτάζει με ένα πρόγραμμα γεμάτο ξεχωριστές εμπειρίες για όλες τις ηλικίες. Μήπως η Πύλος είναι ένας καλός προορισμός για την πιο πολυπόθητη αργία της χρονιάς;

Η Καθαρά Δευτέρα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον αν εκτός από ταραμά, φασολάδα και χαλβά συνδυάζεται και με όμορφες δραστηριότητες αναζωογόνησης για όλη την οικογένεια. Αν αναζητάτε κάτι τέτοιο, το The Westin Resort, Costa Navarino, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για  οικογενειακές αποδράσεις, έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για το τριήμερο που τα συνδυάζει όλα: διασκέδαση, χαλάρωση και αναζωογόνηση για τους μεγάλους, αλλά και παιχνίδι, γνώση και εξερεύνηση για τους μικρούς.

Οι «μικροί εξερευνητές» έχουν τον πρώτο ρόλο αυτό το τριήμερο: θα γνωρίσουν έθιμα της μεσσηνιακής παράδοσης και θα χαρούν το παιχνίδι, μέσα από πολλές επιλογές διασκέδασης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου θα γνωρίσουν τα ελληνικά έθιμα με εργαστήρια κατασκευής πολύχρωμων χαρταετών και θα μάθουν να φτιάχνουν την παραδοσιακή λαγάνα. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα ανακαλύψουν τη μεσσηνιακή φύση και ιστορία μέσα από ένα οργανωμένο κυνήγι θησαυρού και εκπαιδευτικά προγράμματα στο περιβαλλοντικό κέντρο Navarino Natura Hall. Τη Δεύτερα 19 Φεβρουαρίου θα χαρούν την αμμώδη παραλία παρέα με τους γονείς και τους φίλους τους, πετώντας το χαρταετό που θα έχουν φτιάξει!

Τις επιλογές για ένα αξέχαστο τριήμερο, συμπληρώνουν μαθήματα Tae Kwon Do για τους πιο δραστήριους, ταινίες στο σινεμά του Navarino Dunes, μαθήματα γκολφ για μικρούς και μεγάλους στη Navarino Golf Academy. Για αναζωογόνηση σας περιμένουν οι signature θεραπείες του Anazoe Spa και εκδρομές ποδηλασίας και ορειβασίας για τους λάτρεις της φύσης, σε ένα τριήμερο που τα έχει όλα!

Info
www.westincostanavarino.com/