Η άνοιξη θα βρει τη Βραυρώνα αλλιώς

dolce-attica-riviera

Το νέο Dolce Attica Riviera

ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Με τον ερχομό της άνοιξης, η Βραυρώνα ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το νέο ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera, ανεβάζοντας το μέρος τουριστικά με διάφορους τρόπους.

Στη νότια ακτή της Αττικής στον κολπίσκο της Βραώνας που διασχίζεται από τον μικρό ποταμό Εράσινο, η Βραυρώνα αποτελεί μια ήσυχη περιοχή που ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο τουριστικό βήμα, με το άνοιγμα του ξενοδοχείου Dolce Attica Riviera. Το ξενοδοχείο αποτελεί το πρώτο αυτής της επωνυμίας στην Ελλάδα, με διεθνή παρουσία σε Βέλγιο, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Καναδά.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει την 1η Μαρτίου με τον ερχομό της άνοιξης στο πρώην Mare Nostrum, από την Wyndham Hotel Group και την Zeus International και θα έχει συνεδριακό χαρακτήρα, τονώνοντας τον συνεδριακό τουρισμό της περιοχής.

Στο Dolce Attica Riviera οι συνεδριακοί χώροι θα εκτείνονται σε 1200 τ.μ., χωρητικότητας 1700 ατόμων, ενώ για διαμονή θα διαθέτει δωμάτια, σουίτες και bungalows που φτάνουν τα 346 στον αριθμό.

Η Ελλάδα άλλωστε σημειώνει μεγάλη ζήτηση σε συνέδρια και εκδηλώσεις, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος της Wyndham Hotel Group και Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και το Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα ετοιμάζεται να μπει στον… συνεδριακό χορό.