Το Sofitel σκοράρει ψηλά στο Booking και βραβεύεται

sofitel
ΤΡΙΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η πασίγνωστη πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων booking.com αναγνωρίζει το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας του Sofitel Athens και του χαρίζει για μια ακόμη φορά το Guest Review Award.

Τα ξενοδοχεία Sofitel αποτελούν τη μόνη γαλλική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων με παρουσία σε πέντε ηπείρους με 120 διευθύνσεις σε σχεδόν 40 χώρες (πάνω από 30.000 δωμάτια). Είτε βρίσκονται στην καρδιά μιας μεγαλούπολης όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Σαγκάη ή το Πεκίνο, είτε στο Μαρόκο, την Αίγυπτο, τη Γαλλική Πολυνησία ή την Ταϊλάνδη, τα Sofitel προσφέρουν μία γνήσια εμπειρία του γαλλικού  art de vivre.

Οι υψηλές βαθμολογίες καταλυμάτων βραβεύονται στο booking.com, όταν η μέση βαθμολογία κυμαίνεται από 8.0 και πάνω, βάσει 5 ή περισσοτέρων online σχολίων. Η διάκριση του Sofitel Athens προέκυψε φέτος μέσα από 140 εκατομμύρια αξιολογήσεις επισκεπτών παγκοσμίως με βασική προϋπόθεση τη συνέπειά του ξενοδοχείου στην προσφορά υπηρεσιών διαμονής υψηλής ποιότητας και στη δημιουργία μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών. 

Όπως αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, Γιώργος Σταύρου, «για ακόμα μια χρονιά οι επισκέπτες του Sofitel Athens Airport δήλωσαν ξεκάθαρα πως είμαστε το αγαπημένο τους ξενοδοχείο. Το πάθος, η αφοσίωση και η εργατικότητα όλων εμάς στο Sofitel Athens Airport οδήγησαν στην απόκτηση μιας σημαντικής διάκρισης όπως είναι τα βραβεία 2017 Guest Review Award».