Η Ελλάδα στο Αμερικάνικο Κογκρέσο

tourismos-ellada
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η δεύτερη διοργάνωση του Greek Panorama στην Αμερική περιλαμβάνει ένα εκτενές πρόγραμμα εκδηλώσεων με στόχο την προβολή και την προώθηση της χώρας μας στις μακρινές ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων συναντήσεις σε τρεις πόλεις και εκδήλωση στο Αμερικάνικο Κογκρέσο.

Τον Μάιο του 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη καμπάνια Greek Panorama στη Νέα Υόρκη με στόχο την προώθηση της Ελλάδας, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Φέτος τον Μάιο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η δεύτερη διοργάνωση Greek Panorama στην Αμερική, διευρύνοντας, μάλιστα τις ημερομηνίες από 12-13/5 το 2017 σε 1-12/5 το 2018.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, πρόκειται να πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων και προωθητικών ενεργειών, ανάμεσα στις οποίες πιο σημαντικό είναι το 1ο B2B Roadshow, με τη συνεργασία της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων, ASTA και την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA.

Το 1ο Β2Β Roadshow περιλαμβάνει συναντήσεις εκπροσώπων του ελληνικού τουριστικού κλάδου με αμερικάνικα ταξιδιωτικά γραφεία σε τρεις πόλεις (Βοστώνη, Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον), ενώ λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος οι θέσεις είναι ήδη περιορισμένες.

Στο πρόγραμμα της εκστρατείας περιλαμβάνεται και εκδήλωση στο Αμερικάνικο Κογκρέσο, παρουσία αμερικανών πολιτικών και γερουσιαστών, με στόχο πάντα τη συνεργασία Ελλάδας-Αμερικής σε επίπεδο τουρισμού και προώθησης του ελληνικού πολιτισμού, αλλά και παρουσίαση της Ελλάδας στο EU Open House Day. Και οι δύο εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία της Ουάσιγκτον, με την δεύτερη να προωθεί ελληνικούς προορισμούς και επιχειρήσεις σε πάνω από 4.500 Αμερικανούς.