(Και) οι Σέρβοι ψηφίζουν Ελλάδα

ellada-kalokairi-santorini-kuklades
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Οι Σέρβοι κατευθύνονται προς την Ελλάδα για τις διακοπές τους τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο με τις περιοχές της βόρειας Ελλάδας και τη Χαλκιδική να είναι ψηλά στις προτιμήσεις τους και το ενδιαφέρον τους να αυξάνεται.

Μεγάλο είναι το κύμα των Σέρβων τουριστών προς την Ελλάδα και αναμένεται να παραμείνει αυξημένο τα επόμενα χρόνια, αφού ο γειτονικός λαός εκφράζει μεγάλο ενδιαφέρον για ανάπτυξη τουριστικών προγραμμάτων από Σερβία προς Ελλάδα.

Όπως φάνηκε και από τη συνάντηση της υπουργού Πολιτισμού, Έλενας Κουντουρά και του γενικού διευθυντή και των μελών της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Σερβίας, YUTA, όπου συμμετείχε και η προϊσταμένη του ΕΟΤ Σερβίας, κ. Σοφία Λαζαρίδου, η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Σερβία είναι μια προοπτική που τίθεται στο τραπέζι, ενώ ζήτημα είναι και η διευκόλυνση της τουριστικής κίνησης.

H συζήτηση έγινε σε κλίμα που ευνοεί τη συνεργασία, με την ελληνική πλευρά να παραμένει ανοιχτή για ευκαιρίες για ενίσχυση και ανάπτυξη νέων τουριστικών προγραμμάτων που αφορούν μεγαλύτερο διάστημα του έτους και νέους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.