Αυτοί είναι οι νικητές των TripAdvisor Travellers’ Choice Awards 2018

parisi

Το Παρίσι αναδείχθηκε σε νούμερο 1 προορισμός στα TripAdvisor Travellers’ Choice Awards 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Τα φετινά βραβεία TripAdvisor ανέδειξαν τα καλύτερα του κόσμου, από αεροπορικές εταιρίες, μέχρι αξιοθέατα και από ξενοδοχεία μέχρι παραλίες.

Στην κορυφή των αεροπορικών εταιριών του κόσμου βρίσκεται η Singapore Airlines, σύμφωνα με το TripAdvisor Travellers’ Choice Awards 2018, ενώ διακρίθηκε και σε επτά ακόμα κατηγορίες του διεθνώς αναγνωρισμένου site κρατήσεων και ταξιδιωτικού προγραμματισμού. Οι νικητές των Βραβείων Travellers’ Choice Awards για τις αεροπορικές εταιρίες επιλέγονται με βάση τις αξιολογήσεις διεθνών ταξιδιωτών ως προς το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ποιότητας και αξίας που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρίες. Το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμό που λαμβάνει υπόψη την ποσότητα και την ποιότητα των αξιολογήσεων και της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει οι αεροπορικές εταιρίες σε διάστημα 12 μηνών.

Το καλύτερο amusement park, σύμφωνα πάντα με τα βραβεία, είναι το Universal’s Islands of Adventure στο Ορλάντο της Φλόριντα, ενώ το καλύτερο μουσείο του κόσμου δεν είναι άλλο από το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, γνωστό και ως The Met.

Η Singapore Airlines στην κορυφή των αεροπορικών εταιριών του κόσμου

Καλύτερος προορισμός είναι το Παρίσι, με το Λονδίνο και τη Ρώμη να ακολουθούν, και καλύτερο αξιοθέατο είναι ο ναός Angkor Wat στην Καμπότζη. Καλύτερη παραλία του κόσμου, σύμφωνα με τις γνώμες εκατομμυρίων ταξιδιωτών, είναι η Grace Bay στο νησί Providenciales στο αρχιπέλαγος Turks και Caicos του Ατλαντικού, με το Ελαφονήσι της Κρήτης να βρίσκεται στην 11η θέση.

Το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου, σύμφωνα με το TripAdvisor Travellers’ Choice Awards 2018 βρίσκεται στην Καμπότζη και είναι το Viroth’s Hotel, ενώ στο γαστρονομικό κομμάτι του ταξιδιού, τα εύσημα παίρνει το εστιατόριο The Black Swan at Oldstead στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος, οι προορισμοί που σύμφωνα με τους ταξιδιώτες είναι ανερχόμενοι, είναι το Ishigaki στην Ιαπωνία, με το Kapaa στη Χαβάη και το Ναϊρόμπι στην Κένυα να ακολουθεί.

Δείτε εδώ τις λίστες των καλύτερων.