Τουρισμός μέσω Αιγύπτου καταφτάνει στην Ελλάδα

ellada-kalokairi-santorini-kuklades
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Οι δύο νέες πτήσεις που προανήγγειλε η Egyptair από Αθήνα προς Χονγκ Κονγκ και Σαγκάη, θα φέρουν ακόμη περισσότερους κινέζους τουρίστες στη χώρα μας.

Όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι οι Κινέζοι, μαζί με τις φωτογραφικές μηχανές τους, είναι παντού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Πλέον στην Ελλάδα φαίνεται πως θα είναι ακόμη περισσότεροι, αφού η Egyptair προανήγγειλε 2 νέες πτήσεις, φέρνοντας στην Ελλάδα περισσότερους κινέζους τουρίστες και μάλιστα υψηλότερου εισοδηματικού επιπέδου.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή της Egyptair σε Ελλάδα και Κύπρο, Σαλάχ Ταουφίκ, οι δύο νέες πτήσεις θα είναι από Αθήνα προς Χονγκ Κονγκ και προς Σαγκάη. Φαίνεται, μάλιστα, πως η αιγυπτιακή αερογραμμή έχει συνεργασία με το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, βάζοντας στόχο την ακόμη μεγαλύτερη προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό και δημιουργώντας μια ισχυρή γέφυρα ανάμεσα σε Ευρώπη και Αφρική, αλλά και Ασία.

Η Egyptair, μάλιστα, έχει βοηθήσει στην ενίσχυση του τουρισμού της χώρας μας και με ιάπωνες τουρίστες, χάρη στο δρομολόγιο Αθήνα-Τόκιο που έχει προσθέσει από τον Οκτώβριο του ’17 και όλα δείχνουν ότι οι δύο χώρες αλληλοενισχύονται τουριστικά.