Το Hotel Design Workshop ολοκληρώθηκε με φόντο τη Σαντορίνη

hotel-design-santorini
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων ολοκληρώθηκε το πρώτο “The Hotel Design Workshop” του 100% Hotel Show, με αποκλειστικό χορηγό φιλοξενίας την Aqua Vista Hotels.

Το Advanced Ξενοδοχειακό Workshop που πραγματοποιήθηκε στο νησί των Κυκλάδων στις 11/4 επικεντρώθηκε στη σημασία της δημιουργίας ενός μοναδικού ξενοδοχειακού concept για την ανάδειξη του ίδιου του προορισμού μέσα από την εμπειρία του επισκέπτη.

Σημαντικοί επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου ανέπτυξαν τις απόψεις τους γύρω από τις τέσσερις βασικές ενότητες του workshop που αφορούσαν την προδιαγραφή του ξενοδοχειακού concept, τη μελέτη του design της μονάδας, τον σχεδιασμό της γαστρονομικής εμπειρίας και τη σημασία του concept στις πωλήσεις. Πλήθος ξενοδόχων και άλλων ειδικοτήτων του τουρισμού παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών, οι οποίοι εστίασαν στην ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου είτε αυτό αφορά τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική είτε τη γαστρονομία των Κυκλάδων, ακούγοντας με προσοχή τις σκέψεις και τα συμπεράσματα και συμμετέχοντας ενεργά στον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: «Ο τουρισμός και η ανάπτυξη του ελληνικού προορισμού είναι απόλυτα συνυφασμένα με το αντικείμενο της Aqua Vista Hotels, ενώ η δημιουργία μονάδων με ξεχωριστό αποτύπωμα για μια αξέχαστη εμπειρία αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας μας. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα μπορούσαμε παρά να στηρίζουμε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, αλλά και την ενημέρωση και κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου, όπως το συγκεκριμένο workshop».