Η σεζόν ξεκίνησε… εντέχνως στην Σαντορίνη και την Aqua Gallery

art-hotel
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο ξεχωριστός χώρος Τέχνης της Aqua Vista Hotels εγκαινίασε δυναμικά τη σεζόν στο όμορφο, ηφαιστειακό νησί.

Η Aqua Vista Hotels ξεκίνησε τη νέα σεζόν παρουσιάζοντας το Σάββατο 21 Απριλίου, για δεύτερη χρονιά τον δικό της χώρο Τέχνης, την Aqua Gallery, στην πανέμορφη Σαντορίνη. Σημαντικοί καλλιτέχνες, έργα των οποίων εκτίθενται στην γκαλερί, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του τόπου και στελέχη της Aqua Vista Hotels τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτινή εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στη σύγχρονη ελληνική Τέχνη.

Η Aqua Gallery που στεγάζεται στο Art Hotel, ένα από πιο πολυτελή και καινοτόμα ξενοδοχεία στον Πύργο της Σαντορίνης, πρόκειται να φιλοξενήσει και φέτος τρεις εκθέσεις. Από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο ξεχωριστά έργα Τέχνης θα παρουσιαστούν στο κοινό του νησιού, υπό τη δημιουργική επιμέλεια του #Rest@rt της γλύπτριας Κέλλυς Αθανασιάδου, της εικαστικής πλατφόρμας που στοχεύει στην προβολή των Ελλήνων καλλιτεχνών στο διεθνές κοινό μέσα από εκθέσεις που πραγματοποιεί σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες.

H Aqua Gallery προωθεί την Τέχνη στην Σαντορίνη

Φέτος η Aqua Vista Hotels καλωσορίζει στην Aqua Gallery την αθηναϊκή γκαλερί Artshot - Sophia Gaitani και την ετήσια ομαδική έκθεση “Summer Lovers” την οποία επιμελείται η ζωγράφος Σοφία Γαϊτάνη. Έργα 24 Ελλήνων καλλιτεχνών και εικαστικών θα παρουσιαστούν στο κοινό από τις 21 Απριλίου έως τις 3 Ιουλίου, με την ομαδική έκθεση να έχει ως έμπνευση το ελληνικό καλοκαίρι, τα ζεστά απογεύματα κάτω από τον ελληνικό ήλιο, τη θάλασσα, την αίσθηση της ελευθερίας και τον έρωτα.

Οι καλλιτέχνες της Aqua Gallery

Η Aqua Gallery, που ιδρύθηκε το 2017, είναι αφιερωμένη στην προβολή  των σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, το έργο των οποίων παρουσιάζει. Μέσα από τη συνεργασία με την εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt, που λειτουργεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού και του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες των ξενοδοχείων της αλλά και σε όλους όσους βρίσκονται στη Σαντορίνη να ανακαλύψουν και να θαυμάσουν τη σύγχρονη ελληνική Τέχνη σε έναν χώρο που ακολουθώντας τα πρότυπα των ξενοδοχείων της Aqua Vista Hotels λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.