Last minute deals τριημέρου στη Θεσσαλονίκη

last-minute-deals-triimerou-sti-thessaloniki

Το ξενοδοχείο The Met

ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Διπλή γιορτή για τη Θεσσαλονίκη, διπλή αφορμή για τους επισκέπτες να περάσουν το τριήμερο που έρχεται στην πόλη, που πέρα από την ομορφιά και την ιστορία της, είναι γνωστή και για την έντονη νυχτερινή ζωή της.

Η 28η Οκτωβρίου είναι μια από τις σημαντικότερες εθνικές επετείους και παράλληλα μια από τις σημαντικότερες μέρες για τη νύμφη του Θερμαϊκού. Διπλή γιορτή για τη Θεσσαλονίκη ( www.clickatlife.gr/story.aspx?id=2307916 ), διπλή αφορμή για τους επισκέπτες να περάσουν λίγες μέρες στην πόλη, που πέρα από την ομορφιά και την ιστορία της, είναι γνωστή και για την έντονη νυχτερινή ζωή της.

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr βοηθά τους last minute ταξιδιώτες να βρουν το ιδανικό ξενοδοχείο στην καλύτερη τιμή. Ετοιμάστε βαλίτσες...

Domotel Les Lazaristes, (έκπτωση 25 %)

Το ξενοδοχείο Domotel Les Lazaristes, είναι ένα αστικό lifestyle ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η Ιουνίου 2004, ενώ στις αρχές του 20ου αιώνα, το κτήριο φιλοξενούσε μια καπναποθήκη. Η γειτνίαση του ξενοδοχείου με μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές γειτονιές της Ελλάδας, τη Μονή Λαζαριστών, αποτέλεσε καθοριστική σημασία για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, με έντονα στοιχεία πολιτισμού και τέχνης, στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση, τόσο των δωματίων, όσο και των κοινόχρηστων χώρων. Διαθέτει 74 ευρύχωρα δωμάτια, εκ των οποίων τα 25 είναι σουίτες και είναι εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μέσα για μια άνετη και αξέχαστη διαμονή. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία ήσυχη και ασφαλή περιοχή, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό από 35 ευρώ το άτομο μέσω allabouthotels.com (από 26/10 μέχρι 28/10)

The Met, (έκπτωση 20%)

Κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, το ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον και μοναδικές ανέσεις σε όλους τους επισκέπτες, για όποιο σκοπό κι αν ταξιδεύουν. Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 13 αίθουσες συνεδριάσεων, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, και spa. Βασικό χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου είναι το μοντέρνο ντεκόρ και η μίνιμαλ διακοσμητική διάθεση. Είναι ιδανικό για μια ολιγοήμερη ανάπαυλα στην συμπρωτεύουσα, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης χωρίς να χρειαστεί καν να χρησιμοποιήσει συγκοινωνία.

Δίκλινο δωμάτιο από 45 ευρώ το άτομο μέσω Otel.com (από 26/10 μέχρι 28/10)

Capsis Thessaloniki (έκπτωση 20%)

Το ξενοδοχείο Capsis είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης. Είναι ιδανικό για επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά αλλά και για τους ταξιδιώτες που θέλουν να «περπατήσουν» και να γνωρίσουν την πόλη που ποτέ δεν κοιμάται. Διαθέτει 407 δωμάτια και 18 αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις. Αποτελεί το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Βόρειας Ελλάδας ενώ η θέση του είναι κάτι παραπάνω από ιδανική καθώς συνδέει την Ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη.

Δίκλινο δωμάτιο από 27 ευρώ το άτομο μέσω allabouthotels.com (από 26/10 μέχρι 28/10)

Hyatt Regency (έκπτωση 20%)

Tο Hyatt Regency Thessaloniki βρίσκεται σε μικρή μόνο απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Regency Casino Thessaloniki και λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Σε ελάχιστα χιλιόμετρα βρίσκονται μερικές από τις πιο όμορφες ακτές της Χαλκιδικής και η μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους. Διαθέτει 152 δωμάτια στα οποία συμπεριλαμβάνονται 34 σουίτες. Διαθέτει όλες τις ανέσεις που αρμόζουν σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων και είναι ιδανικό ακόμα και για τους ταξιδιώτες που μένουν Θεσσαλονίκη αλλά επιθυμούν ένα city break από την πόλη.

Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό από 60 ευρώ το άτομο μέσω olotels.com (από 26/10 μέχρι 28/10)

Rotonda (έκπτωση 20%)

Το ξενοδοχείο Rotonda είναι ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων που αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους ταξιδιώτες ψάχνουν για ένα value for money κατάλυμα. Βρίσκεται κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης με δωρεάν πρωινό και δωρεάν σύνδεση WI-Fi για τους λάτρεις του Ίντερνετ. Η θέση του είναι ιδανική καθώς απέχει από το κέντρο της πόλης, μόλις ένα χιλιόμετρο, απόσταση που μπορεί να καλυφθεί και με τα πόδια. Γνωρίστε τα σοκάκια της πόλης με την απίστευτη νυχτερινή ζωή έχοντας σαν ορμητήριο ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων.

Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό από 20 ευρώ το άτομο μέσω allabouthotels.com (από 26/10 μέχρι 28/10)

*Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας*

Σχετικά με την trivago:

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι ένα online meta search που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 200 διαφορετικά sites κρατήσεων για 700.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivago προσφέρει 34 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. 45 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» ως και 35% από τα χρήματα τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία, ιδρύθηκε το 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 40 διεθνείς πλατφόρμες.