Andronis Arcadia: Μια απαράμιλλη εμπειρία στην άκρη της γραφικής Οίας

andronis-arcadia
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

To εμβληματικό Andronis Arcadia ανοίγει τις πόρτες του στις 26 Απριλίου και μας προτείνει να ανακαλύψουμε μια νέα σειρά εμπειριών.

Natura & Oasis Suites

Βυθιστείτε στον αισθησιακό κόσμο της φύσης σε αυτές τις φωτεινές, ευρύχωρες σουίτες με φυσικά μοτίβα, υφές και χρώματα.
Οι Natura Suites διαθέτουν έναν ενιαίο χώρο με κρεβάτι king-size και ένα καθιστικό που οδηγεί σε ιδιωτική βεράντα. Από την ιδιωτικότητα της πισίνας σας, απολαύστε τη μαγευτική θέα στο Αιγαίο και ταξιδέψτε μακριά.

Εμπνευσμένοι από τις πρόσφατα κατασκευασμένες σουίτες Natura, δημιουργήσαμε και τις τέσσερις Oasis Suites χωρητικότητας 100 τ.μ. οι οποίες διαθέτουν μια ευρύχωρη πισίνα 28 τετραγωνικών μέτρων, 60τμ. αυλή, 1 φωτεινό υπνοδωμάτιο για δύο, ντουζιέρα και μπανιέρα.

Tryfon Georgopoulos
Beefbar Santorini

Υποδεχόμαστε στα μέσα Ιουνίου το πρώτο Beefbar που άνοιξε ποτέ στη Σαντορίνη και σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος ενός συναρπαστικού ταξιδιού γεμάτο εξαιρετικές γεύσεις και αρώματα! Γεμάτο αντιθέσεις, το Beefbar σπάει τους άκαμπτους, παραδοσιακούς κώδικες. Μέσα από τις λαμπερές αρχιτεκτονικές γραμμές και το τολμηρό μενού του, το φαγητό γίνεται μια εμπειρία από μόνο του.

Με θέα τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, το  επιτρέψτε μας να σας υποδεχτούμε στο πιο συναρπαστικό γευστικό ταξίδι αυτού του καλοκαιριού!

Kids Club

Ένας χώρος με νόημα και αισθητική αρμονία.

Ένας χώρος μάθησης που εμπνέει δημιουργικότητα, φαντασία και καινοτομία.

Μια ολιστική εμπειρία μάθησης, συνδεδεμένη με την πολιτιστική κληρονομιά της Σαντορίνης.

Tryfon Georgopoulos

Κατάλληλο για  παιδιά 4-14 ετών που μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί και επιμεληθεί από ομάδα ειδικών. Εκτός από το βασικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Kids Club, τα παιδιά θα έχουν την επιλογή να βιώσουν το ειδικό εργαστήριο ρομποτικής χρησιμοποιώντας πλατφόρμες ρομποτικής LEGO® Education.

Andronis Store

Η μοναδική συλλογή των Andronis Boutique Stores εμπλουτίζεται με ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στην καρδιά του Andronis Arcadia.

Εμπνευσμένα κομμάτια από τη νέα γενιά Ελλήνων σχεδιαστών μόδας αιχμαλωτίζουν το πνεύμα του καλοκαιριού, ενώ διαθέτουν μια επιλογή από κοσμήματα, αξεσουάρ & ρούχα.

3 πολυτελείς αίθουσες συνεδριάσεων

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και το απαράμιλλο design συναντιούνται και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να πραγματοποιηθούν επαγγελματικά meeting και μικρές συγκεντρώσεις στην καρδιά της Σαντορίνης. Μια υπόσχεση από την ομάδα των ειδικών του Andronis Arcadia ενώ σχεδιάζετε την επόμενη μικρή σας συνάντηση ή ιδιωτική εκδήλωση.

Οι συγκεντρώσεις στο νησί της Σαντορίνης πηγαίνουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ενώ γίνονται η καλύτερη ιδέα όταν πρόκειται για συνάντηση-με-στυλ.