3 πισίνες για δροσερές βουτιές στην Αθήνα από 10 ευρώ

pisina-diakopes
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Σας έλαχε καλοκαίρι στην πόλη φέτος; Σας πέφτει μακριά η θάλασσα, αλλά χρειάζεστε επειγόντως μια ανάσα δροσιάς και ταυτόχρονα το budget είναι κατακρεουργημένο; Δείτε 3 επιλογές στην Αθήνα για να κάνετε τη βουτιά σας κοντά στο σπίτι σας, χωρίς να σας κοστίσει (πολύ) ακριβά.

Green Hill Pool Bar, Λυκόβρυση
Σε μια ήσυχη γειτονιά της Λυκόβρυσης, το ξενοδοχείο Green Hill με το Pool Bar του είναι κάτι σαν όαση για όσους βρίσκονται στα βόρεια προάστια και η θάλασσα απέχει στην καλύτερη 40 λεπτά από το σπίτι τους. Στον περιφραγμένο χώρο του, η πισίνα είναι μεσαίου μεγέθους με αρκετές ξαπλώστρες τριγύρω, αποδυτήρια, τουαλέτες, ντουζιέρες και pool bar για να απολαύσετε σνακ όπως σάντουιτς με σολομό, club σάντουιτς, κοτοσαλάτα, φρουτοσαλάτα και άλλες νοστιμιές ή ένα δροσερό κοκτέιλ που θα σας χαλαρώσει πριν την επόμενη βουτιά. Το κόστος είναι 12 ευρώ τις καθημερινές και 14 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Info: Ξενοδοχείο Green Hill, Λεωφ. Αμαρουσίου 36 Λυκόβρυση, 210 2850190.

Club Polydroso, Μαρούσι
Τι λέτε για μια βουτιά μετά το γραφείο μια Δευτέρα απόγευμα; To Club Polydroso στο Μαρούσι τις καθημερινές μπορεί να φιλοξενήσει τη βουτιά σας τις καθημερινές με 13 ευρώ (και μετά τις 17.00 με 10 ευρώ). Εκτός από τη βουτιά σας, μπορείτε να απολαύσετε και σνακ όπως τορτίγια, τοστ, club σάντουιτς, σαλάτα του Καίσαρα, παγωτό, καφέ και να ξεχάσετε ότι πριν λίγο ήσασταν στο γραφείο. Τα Σαββατοκύριακα η πισίνα είναι και πάλι ανοιχτή, με κόστος 17 ευρώ το Σάββατο και 19 ευρώ την Κυριακή (12 ευρώ μετά τις 17.00), ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται ένας καφές ή ένα αναψυκτικό ή μπίρα και ξαπλώστρα ή σεζλόνγκ για τους ενήλικες. Info: Καψίλη 5, Πολύδρομο Αμαρουσίου, 210 6842666.

Palmyra Beach Hotel, Γλυφάδα
Αν τώρα μένετε στα νότια, αλλά θέλετε να απολαύσετε τη δροσιά και τις ανέσεις μιας πισίνας, αντί να στριμωχτείτε σε μια παραλία με τους υπόλοιπους, το Palmyra Beach Hotel στη Γλυφάδα σας υπόσχεται μια οικονομική βουτιά, με 10 ευρώ τις καθημερινές και 12 ευρώ τα Σαββατοκύριακα (για τα παιδιά ισχύει μισή τιμή). Η πισίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με καινούριες ξαπλώστρες, άνετα πουφ ομπρέλες, αλλά και κούνιες, είναι ανοιχτή από το πρωί έως το απόγευμα και σας παρέχει δωρεάν πετσέτες, ενώ υπάρχει και επαγγελματίας ναυαγοσώστης. Info: Λεωφ. Ποσειδώνος 70, Γλυφάδα, 210 8981183.