Πάμε Κρήτη για τουρνουά τένις

nana-tennis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Ο Όμιλος Καράτζη διοργανώνει το 2ο Nana ITF World Tennis Tournament στην Χερσόνησο για τους λάτρεις της αντισφαίρισης.

Από τις 15 Οκτωβρίου έως και τις 5 Νοεμβρίου, τα φώτα στη Χερσόνησο της Κρήτης θα είναι στραμμένα στο ξενοδοχείο Nana Golden Beach και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Nana Tennis & Sports Club, όπου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Nana ITF World Tennis Tournament.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν Χωμάτινα Γήπεδα Τένις (Υβριδικά), Σκληρά Γήπεδα (US Open Surface) και Γήπεδα Paddle, όπου θα διεξαχθούν 3 γυναικεία και 3 ανδρικά τουρνουά, καθώς και ένα U12 Junior Tennis Europe tournament, κατά τη 3η εβδομάδα της διοργάνωσης.

Οι αθλητές αναμένεται -όπως και κατά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση - να έρθουν από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μια μοναδική αθλητική εμπειρία και ανταγωνισμό, με έπαθλα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία του Nana Golden Beach και του Ομίλου Καράτζη, ενώ η συμβολή τoυ κ.Αντώνη Καλαϊτζάκη, Διευθυντή Αγώνων ITF World Tennis Tournament, θα είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία του τουρνουά, καθώς αναμένεται να προσφέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης, εξέφρασε την αποφασιστικότητά του για την εξέλιξη του τένις στην περιοχή. Προς αυτή την κατεύθυνση, προγραμματίζεται η δημιουργία ενός νέου Tennis Club, με σκοπό την προσέλκυση ακόμη περισσότερων αθλητών και τη διεξαγωγή ακόμη πιο σημαντικών και ανταγωνιστικών διοργανώσεων. Αυτή η πρωτοβουλία αναμένεται να καταστήσει την Κρήτη έναν διεθνή προορισμό του τένις και να την εντάξει στον χάρτη των σημαντικών αγωνιστικών τενιστικών διοργανώσεων παγκοσμίου επιπέδου.