H Costa Navarino καλωσορίζει τη νέα χρονιά με εμπειρίες που μένουν αξέχαστες

mandarin-oriental-costa-navarino
ΤΡΙΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Μια δυναμική σεζόν ξεκινά στην Costa Navarino τον Φεβρουάριο, προσφέροντας στους επισκέπτες και στους ιδιοκτήτες κατοικιών, περισσότερες εμπειρίες από ποτέ.

Η φετινή χρονιά αποτελεί την πρώτη πλήρη σεζόν για το υπερπολυτελές Mandarin Oriental, Costa Navarino, το οποίο έχει ενισχύσει τις επιλογές διαμονής που περιλαμβάνουν το W Costa Navarino, The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Το 2024 σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη της οικιστικής κοινότητας των Costa Navarino Residences, καθώς και την πρώτη πλήρη σεζόν για τη Navarino Agora, η οποία είναι ανοικτή για όλους όσοι ζουν ή επισκέπτονται τη Μεσσηνία.

Το The Westin Resort Costa Navarino υποδέχεται τη νέα σεζόν στις 18 Φεβρουαρίου, με πλήθος δραστηριοτήτων για τους λάτρεις των αθλημάτων, αλλά και για όσους αγαπούν τη γαστρονομία. Τα τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου δίνουν την ευκαιρία για μια πρώτη εξόρμηση, με ένα πρόγραμμα που προβάλει τα έθιμα και τις παραδόσεις της περιοχής. Ένα πενθήμερο πρόγραμμα (6-10/03) περιορισμένων θέσεων που διοργανώνει η Costa Navarino με το κορυφαίο CIA (Culinary Institute of America), θα καλωσορίσει τους φίλους της μαγειρικής. Παιδιά κι ενήλικες που αγαπούν το μπάσκετ έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στο ΝΒΑ Βasketball School που θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά, ενώ οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου  θα εξασκηθούν το καλοκαίρι στο FC Bayern Football Camp. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 17 γήπεδα τένις, padel και pickleball στο Mouratoglou Tennis Center.

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα λειτουργήσει την 1η Απριλίου, παρουσιάζοντας μέσα στη χρονιά 5 νέες βίλες 3 υπνοδωματίων και τη νέα Royal Villa 5 υπνοδωματίων. Η Royal Villa εκτείνεται σε 1.095τ.μ. εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, φιλοξενώντας μέχρι 12 άτομα. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν από όλες τις βίλες την εκπληκτική θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου, και τις μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες για τις οποίες είναι διεθνώς αναγνωρισμένα τα Mandarin Oriental.  Μια σειρά νέων υπηρεσιών περιποίησης και ευεξίας ξεκινά φέτος στο Spa, καθώς και το καινούργιο Kids Club με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες.

Στις 25 Απριλίου ξεκινά τη λειτουργία του το The Romanos, a Luxury Collection Resort. Σε ένα περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από τις βίλες και σουίτες της συλλογής Ionian Exclusive και να απολαύσουν απόλυτη ιδιωτικότητα, άμεση πρόσβαση στην παραλία και νέες, εξατομικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις επιθυμίες τους. Το resort προτείνει φέτος μια σειρά από θεματικές γευσιγνωσίες γύρω από το ουίσκι, τη σαμπάνια και το κρασί, ενώ η νέα πισίνα ενηλίκων που θα λειτουργήσει φέτος, δίνει στους επισκέπτες ακόμη περισσότερες επιλογές.

Το γεμάτο ενέργεια W Costa Navarino ξεκινά τη λειτουργία του στις 3 Μαΐου, με μοναδικά events. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων γύρω από τη μουσική, τα θαλάσσια σπορ, την ευεξία και τη γαστρονομία. Η σεζόν ξεκινάει με το «Wellness Sound Weekend»  που συνδέει τη μουσική με την ευεξία, ενώ θα ακολουθήσει το φεστιβάλ «Chefs on Fire» με καταξιωμένους Έλληνες σεφ, που θα παρουσιάσουν μια καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση στην τοπική κουζίνα.

COSTA NAVARINO RESIDENCES: Η ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ

Το 2024 η οικιστική κοινότητα των Costa Navarino Residences μεγαλώνει και υποδέχεται τους ιδιοκτήτες της γειτονιάς Rolling Greens στο Navarino Dunes. Η αυξανόμενη ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες που αναπτύσσονται σύμφωνα με τις αρχές αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino και πλαισιώνονται από ένα οικοσύστημα δραστηριοτήτων και εμπειριών, οδήγησε στην πρόσφατη προσθήκη της Valley Greens. Η νέα γειτονιά βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία με θέα τους ελαιώνες, την πλούσια φύση αλλά και το Ιόνιο Πέλαγος. Περιλαμβάνει semi-detached κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων καθώς και detached κατοικίες, οι οποίες παραδίδονται «με το κλειδί στο χέρι» (turn-key). Οι επισκέπτες της Costa Navarino που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία μιας κατοικίας, θα έχουν προσεχώς στη διάθεσή τους μία συλλογή από βίλες προς ενοικίαση.

ΕΝΑΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΚΟΛΦ

Τα γήπεδα γκολφ The Dunes Course, The Bay Course, The Hills Course και το πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course, θα υποδεχθούν τους πρώτους παίκτες στις 19 Φεβρουαρίου, ενώ το διεθνές τουρνουά Aegean Messinia ProAm θα επιστρέψει φέτος τον Νοέμβριο (18-24.11).  Η πρόσφατη ανάδειξη της Costa Navarino ως  "World’s Best Golf Venue” στα World Golf Awards 2023 και η διάκριση στην πρώτη δεκάδα των "Top 100 World Resorts" του καταξιωμένου Golf World, ενισχύουν περαιτέρω την καθιέρωση του προορισμού ανάμεσα στους κορυφαίους ανά τον κόσμο. Παράλληλα, η συνεχής δέσμευση της Costa Navarino για βιώσιμη ανάπτυξη και στο γκολφ, όπως αναγνωρίστηκε και με το βραβείο ‘Europe’s Best Eco-Friendly Golf Facility’ στα World Golf Awards 2023, συνεχίζει να ενισχύεται με νέες βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζονται στα γήπεδα. 

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗ NAVARINO AGORA

Η Navarino Agora, ένας μικρόκοσμος εμπειριών και σημείο συνάντησης της τέχνης και του πολιτισμού, θα υποδεχθεί το κοινό την 1η Απριλίου. Η φετινή σεζόν θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, φεστιβάλ ταινιών, εκθέσεις μόδας και πολλές ακόμη δράσεις.  Ταυτόχρονα, φιλοξενεί πάνω από 20 καταστήματα με είδη ένδυσης, υπόδησης και beachwear, αξεσουάρ, οπτικά, κοσμήματα, βιβλία, προϊόντα ομορφιάς και υγείας, καθώς επίσης εστιατόρια, street food, έναν θερινό κινηματογράφο και χώρους ψυχαγωγίας.

AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Οι επισκέπτες της Costa Navarino και οι κάτοικοι των Costa Navarino Residences μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πληθώρα αυθεντικών εμπειριών που τους φέρνουν σε επαφή με την  πολιτιστική κληρονομιά, τη γαστρονομία και τη Μεσσηνιακή φύση. Επίσης, έχουν στη διάθεσή τους πλήθος θαλάσσιων αθλημάτων, όπως kitesurfing, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, yachting.

Φέτος, τα ξενοδοχεία The Romanos, A Luxury Collection Resort και Mandarin Oriental, Costa Navarino προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές για όσους θέλουν να γιορτάσουν τη δική τους ξεχωριστή ημέρα. Οι επισκέπτες μπορούν να διοργανώσουν το γάμο τους και να απολαύσουν εξατομικευμένες υπηρεσίες, είτε στην παραλία με τη μοναδική θέα προς το Ιόνιο Πέλαγος και τον κόλπο του Ναβαρίνου, ή στο εντυπωσιακό Μεσσηνιακό περιβάλλον με αιωνόβιους ελαιώνες. 

ΝΕΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Η νέα πτήση της Aegean-Olympic Air  θα συνδέει το Ηράκλειο με την Καλαμάτα δυο φορές την εβδομάδα από την 1η Ιουνίου, ενώ οι πτήσεις από την Αθήνα θα αρχίσουν στις 4 Απριλίου, δίνοντας τη δυνατότητα για πολλαπλές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω του δικτύου της Aegean Airlines και της Star Alliance. Παράλληλα, οι πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Επιπλέον, νέες εβδομαδιαίες πτήσεις της SAS θα συνδέουν την Καλαμάτα με τη Στοκχόλμη από τις 24 Φεβρουαρίου, και η νέα πτήση της Air France από το Παρίσι θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου, μία φορά την εβδομάδα. Τέλος, οι νέες εβδομαδιαίες πτήσεις της Volotea από τη Λιλ και τη Λιόν θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Costa Navarino, επισκεφθείτε: www.costanavarino.com

Για τις προτάσεις διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, δείτε εδώ.

Για τις προτάσεις διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, δείτε εδώ.

Για περαιτέρω προτάσεις διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino, δείτε εδώ.

Για επιλογές διαμονής στο Mandarin Oriental, Costa Navarino, δείτε εδώ.

Για επιλογές διαμονής στο The Romanos, a Luxury Collection Resort, δείτε εδώ.

Για επιλογές διαμονής στο W Costa Navarino, παρακαλώ, δείτε εδώ.

Σχετικά με την Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών και βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι η ανάδειξη της Μεσσηνίας, με σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αποτελείται από ξεχωριστές περιοχές ανάπτυξης, με ξενοδοχεία 5 αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες, signature γήπεδα γκολφ και πλήθος δραστηριοτήτων για κάθε εποχή του χρόνου. Στο Navarino Dunes βρίσκονται τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort, The Westin Resort Costa Navarino, καθώς και οι ιδιωτικές κατοικίες Costa Navarino Residences. Το Navarino Bay φιλοξενεί το Mandarin Oriental, Costa Navarino, το W Costa Navarino καθώς και τη Navarino Agora, έναν διαδραστικό χώρο με καταστήματα, εστιατόρια, θερινό σινεμά και πολιτιστικές εμπειρίες. Kαι στις δυο περιοχές λειτουργούν signature γήπεδα γκολφ, ενώ στο Navarino Hills βρίσκονται δύο ακόμα signature γήπεδα γκολφ.