4 σημαντικά βραβεία για την Mideast Travel Worldwide στα 31α World Travel Awards

mideast-travel-worldwide
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Η Mideast Travel Worldwide, εκπροσωπώντας επάξια την Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία, διακρίθηκε στα 31α World Travel Awards, αποσπώντας τέσσερα σημαντικά βραβεία. Η εκδήλωση, η οποία για περισσότερες από τρεις δεκαετίες θεωρείται ως το σημαντικότερο γεγονός του Ταξιδιωτικού Κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας στις 6 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα η Mideast Travel Worldwide διακρίθηκε ως:

  • Europe’s Leading Destination Management Company 2024
  • Greece’s Leading Travel Management Company 2024
  • Greece's Leading Destination Management Company 2024
  • Greece's Best MICE Organiser 2023

Τα τέσσερα αυτά βραβεία λειτουργούν ως επιστέγασμα της συνεχούς ανοδικής πορείας της εταιρείας και της δέσμευσής της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και εξαιρετικής εξυπηρέτησης, διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες και προσδοκίες όσων την εμπιστεύονται να ικανοποιούνται στο έπακρο.

Η έμπειρη ομάδα της Mideast Travel, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που οδήγησαν σε αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να αισθάνεται την υποχρέωση να συνεχίσει να προσφέρει απαράμιλλες ταξιδιωτικές εμπειρίες και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director της Mideast Travel, παρέλαβε τα βραβεία μαζί με την Μαρία Μούσμπε, General Manager της Mideast Travel και δήλωσε: «Τα τέσσερα αυτά βραβεία μας γεμίζουν με χαρά και ευγνωμοσύνη, δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά με τον ίδιο ζήλο και πάθος, πάντα με γνώμονα τον σεβασμό και την ενσυναίσθηση. Ωστόσο, τα περισσότερα εύσημα πρέπει να δοθούν στην ομάδα της Mideast Travel που χωρίς αυτούς δεν θα βρισκόμασταν σήμερα εδώ. Θα θέλαμε όμως να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, σε εύκολους και δύσκολους καιρούς».

Η Mideast Travel συνεχίζει στο ίδιο δρόμο της αριστείας που έχει χαράξει 40 +1 πλέον χρόνια, για νέες επιτυχίες και νέες κορυφές.