To Moxy Athens City υποδέχεται ένα all day Wellness City Retreat στο rooftop του

swot-moxy
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2024

Σε συνεργασία με το Loft4 Boutique Health Club, έρχεται μια ημέρα αφιερωμένη σε μία ολοήμερη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας στο Moxy Athens στην καρδιά της Αθήνας.

Τι θα λέγατε για ένα ολοήμερο wellness retreat που δεν θα σας πάει μακριά, μόνο μέχρι το κέντρο της Αθήνας; Αυτό το Σάββατο 11/5, το Moxy Athens City, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, ετοιμάζει ακριβώς αυτό: Μία μοναδική ευκαιρία απόδρασης από τον θόρυβο και την ένταση της καθημερινότητας. Σε συνεργασία με το Loft4 Boutique Health Club, το ξενοδοχείο διοργανώνει το all day Wellness City Retreat, από τις 11.00 έως τις 18.00, όπου το πάντα φιλόξενο Penthhouse Suite του Moxy Athens City θα μετατραπεί σε μία όαση χαλάρωσης και ευεξίας, προσφέροντάς σας δραστηριότητες άκρως ευεργετικές για σώμα και μυαλό. Μία ολιστική και θεραπευτική προσέγγιση που θα χαλαρώσει, αλλά και θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις.

Η εκκίνηση θα γίνει με τη δυναμική ροή του Pilates Mat υπό την καθοδήγηση της Φένιας Τσιφτσάκη, με ασκήσεις ειδικά σχεδιασμένες για να ενισχύσουν και να δονήσουν το σώμα μας, ενώ βελτιώνουν και την ευλυγισία. Το στρες θα αρχίσει να εξαφανίζεται, ενώ θα συνδεθείτε με την αναπνοή σας κοιτάζοντας την Αθήνα από ψηλά, στο rooftop του Moxy Athens City.

Ακολουθεί η Restorative Hatha Yoga του Ασημάκη Φαλτάκα, μια πρακτική που επικεντρώνεται στη βαθιά χαλάρωση και την επούλωση. Θα νιώσετε ασφαλείς και θα βυθιστείτε σε υποστηριζόμενες στάσεις που επαναφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία, σωματική και πνευματική.

Όσο για τους μύες του προσώπου, η Μαρία Παρασκάκη με ειδικές ασκήσεις Face Yoga θα σας μυήσει σε μια φυσική και ολιστική προσέγγιση στην αντιγήρανση, διεγείροντας την κυκλοφορία και στοχεύοντας σε λαμπερή επιδερμίδα. Η μοναδική αυτή εμπειρία θα ολοκληρωθεί ιδανικά μέσα από το Gong Sound Bath και την Λάουρα Γκίνη. Οι απαλοί ήχοι των κρυστάλλινων bowl και ο δυναμικός ήχος του Gong απλώνονται παντού, δημιουργώντας τις ιδανικές δονήσεις για βαθιά χαλάρωση και εσωτερική ηρεμία.

Τα ιδανικά καύσιμα για μία τόσο ξεχωριστή ημέρα, θα έρθουν με έναν υγιεινό και θρεπτικό μπουφέ brunch. Συνδυασμοί γεύσεων που τροφοδοτούν το σώμα και συμβάλλουν στην απαραίτητη αποτοξίνωση του οργανισμού. Smoothies πλούσια σε πρωτεΐνη από την AminoAnimo φτιαγμένα με προηγμένα συστατικά, υποστηρίζουν το ταξίδι αας προς την ευεξία.

Info
Moxy Fitness Day@Μoxy Athens City
Σταδίου 65, Αθήνα 
[email protected]
+30 214 4082020
Κόστος συμμετοχής: 80 € | early bird 60€ μέχρι 9/5