Τα αεροπλάνα είναι το νέο hotspot για ρομαντικά φλερτ...

ta-aeroplana-einai-to-neo-hotspot-gia-romantika-flert

ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Το 45% των επιβατών αεροπλάνων, παραδέχεται ότι φλερτάρει, κατά τη διάρκεια της πτήσης...

Σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας Skyscanner.net, η νέα τάση στις ανθρώπινες σχέσεις, είναι το φλερτ στα…40.000 πόδια! Η αεροπορική βιομηχανία χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια τις σχέσεις ανδρών-γυναικών, για να… πουλήσει εισιτήρια, ξεκινώντας με… τα εμφανισιακά κριτήρια που πρέπει να τηρεί το προσωπικό του αεροπλάνου και φτάνοντας μέχρι τις πρόσφατες σέξι διαφημιστικές καμπάνιες από διάφορες αεροπορικές εταιρείες.

Τώρα, μια νέα έρευνα της Skyscanner αποκάλυψε τη… ρομαντική πλευρά των επιβατών ενός αεροπλάνου, οι οποίοι αρέσκονται στο να φλερτάρουν ενώ πετάνε! Η έρευνα ανέλυσε τις απαντήσεις περίπου 1.000 ταξιδιωτών, το 45% των οποίων, δήλωσε ότι φλερτάρει κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ το ένα τρίτο αυτών, βγαίνει ραντεβού μετά την πτήση και 8% αυτών, προχωρά σε σχέση.

Η υπάλληλος της Skyscanner και πρώην αεροσυνοδός, Karin Noble, αναφέρει σχετικά: «Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σήμερα ταξιδεύουν αεροπορικώς. Οπότε, δεν προκαλεί έκπληξη ότι τα αεροπλάνα αποτελούν έναν χώρο για φλερτ. Εξάλλου, καθόμαστε δίπλα σε κάποιον για μια ώρα ή περισσότερο και μόνο το γεγονός ότι είμαστε σε διπλανή θέση με κάποιον άλλο, σημαίνει ότι έχουμε ήδη κάτι κοινό μαζί του. Αν σε αυτό προσθέσουμε την αυξημένη επίπτωση που έχει το αλκοόλ σε μεγάλο υψόμετρο και την πιο «χαλαρή διάθεση διακοπών» που έχουν πολλοί ταξιδιώτες, καταλαβαίνουμε γιατί πολλοί έχουν τη διάθεση να φλερτάρουν με έναν συνεπιβάτη τους, ή να το πάνε ακόμη πιο μακριά, ειδικά σε μεγάλα ταξίδια όπως οι πτήσεις προς Αυστραλία».