7 κορυφαία spa ξενοδοχεία

spa
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Κλείστε τα κινητά, αποσυνδεθείτε από όλα τα social media accounts σας, σταματήστε να ελέγχετε το newsfeed σας και προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας από τις σκέψεις της καθημερινότητας. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr συγκέντρωσε και παρουσιάζει 7 ξενοδοχεία με κορυφαία σπα και κέντρα ευεξίας.

Ήρθε η ώρα για χαλάρωση, περισυλλογή και απόλυτη ηρεμία. Γυρίστε σελίδα στην καθημερινότητα. Δείτε πως, με τη βοήθεια του www.trivago.gr 


Aqua Dome Tirol ( Langenfeld , Αυστρία)

Περιτριγυρισμένο από τα βουνά της κοιλάδας του Τυρόλου Oetztal, το σπουδαίο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Aqua Dome Tirol Therme Langenfeld υπόσχεται να σας προσφέρει τις στιγμές ηρεμίας που σας αξίζουν. Ετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία στη σάουνα, στο σαλόνι ομορφιάς, στο σολάριουμ και δοκιμάστε τις χαλαρωτικές θεραπείες που προσφέρει. Οι ιαματικές πηγές είναι εξίσου απολαυστικές. Τα μοντέρνα δωμάτια του ξενοδοχείου με την ιδιαίτερη διακόσμησή τους, θα σας χαρίσουν μια αίσθηση ζεστασιάς.

Boscolo Milano (Μιλάνο, Ιταλία)

Στο κέντρο της πρωτεύουσας της μόδας θα βρείτε το πολυτελές ξενοδοχείο Boscolo Milano. Στεγάζει το μεγαλύτερο spa της πόλης και σίγουρα θα ταρακουνήσει τον "κόσμο σας".  Το ιταλικό γούστο και η φινέτσα είναι διάχυτα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, από το lobby μέχρι τους εσωτερικούς χώρους τουspa. Καταρράκτες, σάουνα, πισίνα, οθόνη 50 ιντσών και πληθώρα θεραπειών ομορφιάς και ευεξίας, είναι μερικά μόνο από αυτά που προσφέρει το spa του ξενοδοχείου. Το "κερασάκι" στην τούρτα, που αξίζει να δοκιμάσετε, είναι η πλήρης θεραπεία περιποίησης με μέλι.

Tschuggen Grand Hotel (Arosa, Ελβετία)

Το Tschuggen Grand Hotel βρίσκεται στο γραφικό τοπίο των ελβετικών Άλπεων. Αποτελεί μια όαση spa το οποίο συνδέεται με το ξενοδοχείο με ένα εντυπωσιακό γυάλινο διάδρομο. Οι αρχιτέκτονες συνδύασαν πέτρα, γυαλί, ξύλο, και φως για να δημιουργήσουν ένα διακριτικό περιβάλλον για τη πισίνα, τις 11 αίθουσες περιποίησης spa, το γυμναστήριο και τη σάουνα. Η Ελβετία αποτελεί ένα κράμα ξεκούρασης, πολυτέλειας, χιονιού και διασκέδασης. Όλα τα συστατικά για ιδανικές διακοπές.

Traube Tonbach (Baiersbronn, Γερμανία)

Το Hotel Traube Tonbach βρίσκεται στην Baiersbronn στο Μαύρο Δάσος της Γερμανίας. Άγρια φύση, μαγευτικά τοπία και εννέα διαφορετικές αίθουσες spa για την περιποίηση σας και μόνο. Χαλαρώστε στην 90 μοιρών πισίνα με θαλασσινό νερό και στη συνέχεια κατευθυνθείτε στο χώρο της σάουνα για τη θεραπεία αρωμάτων. Βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά της πισίνας μέσα σε ιγκλού και αφεθείτε στα χέρια του προσωπικού για μια θεραπεία φυτικής απολέπισης.

Huvafen Fushi (North Male Atoll, Μαλδίβες)

Στο North Male Atoll στις Μαλδίβες θα βρείτε το Huvafen Fushi, το ξενοδοχείο που περιβάλλεται από τα τιρκουάζ νερά της θάλασσας, παραλίες με λευκή άμμο και εξωτική χλωρίδα. Το ξενοδοχείο φιλοξενεί το πρώτο υποβρύχιο spa του κόσμου (Spa Lime), επιτρέποντας στους επισκέπτες να νιώσουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και να παρασυρθούν μέσα στα κοράλλια και τη τροπική θαλάσσια ζωή απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις φυσικές θεραπείες που προσφέρει το spa. Ετοιμάστε βαλίτσες για Μαλβίδες.

Burj Al Arab (Ντουμπάι, Ην. Αραβικά Εμιράτα)

Το Burj Al Arab βρίσκεται στην παραλία του Περσικού Κόλπου κι αποτελεί σύμβολο του σύγχρονου Ντουμπάι. Στο βασιλικά διακοσμημένο lobby υποδέχεται τους επισκέπτες του με ροδόνερο και καφέ. ΣτοTalise Spa με την αραβική πολυτελή διακόσμηση, μπορείτε να απολαύσετε αναζωογονητικές θεραπείες: όπως το χαβιάρι προσώπου, που θα θρέψει το δέρμα σας με πλούσιες (και ακριβές) πρωτεΐνες. Για μια απόδραση, εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα ευρωπαϊκά δεδομένα, το Ντουμπάι αποτελεί πρώτη επιλογή.

Parador de Alcalá de Henares (Μαδρίτη, Ισπανία)

Στη γειτονική Ισπανία, στην πολυσύχναστη Μαδρίτη βρίσκεται το ξενοδοχείο Parador de Alcalá de Henares. το κτίριο έχει μακραίωνη ιστορία καθώς αποτελεί ένα πρώην μοναστήρι το οποίο χρονολογείται από το δέκατο έβδομο αιώνα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια ποικιλία θεραπειών spa με κεριά, όπως μασάζ με εκχυλίσματα από διαμάντια, ζαφείρια και μαλαχίτη. Μια σειρά θεραπειών για να είστε έτοιμοι για τη βραδινή σας εξόρμηση στην πόλη συνώνυμο της διασκέδασης.