Huffington Post : Στους 15 «must» προορισμούς η Φολέγανδρος

folegandros
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τα ελληνικά νησιά από τα ξένα μέσα ενημέρωσης συνεχίζονται και τώρα μάλιστα που βγήκαμε και στις αγορές, ποιός μας πιάνει...

 Αυτή τη φορά μετά το CNN, σειρά είχε να εκθειάσει ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, την υπέροχη Φολέγανδρο, η Huffington Post.

"Και το καράβι για τη Φολέγανδρο είχε σαλπάρει" λέει το τραγούδι του Κώστα Λειβαδά, που υμνεί τις ομορφιές του νησιού. Το διάσημο αμερικανικό site παρουσιάζει 15 ευρωπαϊκούς προορισμούς που δεν είναι ακόμα γνωστοί στο ευρύ κοινό και καλεί τους αναγνώστες του να τους ανακαλύψουν.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, μπορεί οι ταξιδιώτες να προτιμούν τους κλασικούς προορισμούς, Παρίσι, Λονδίνο, ωστόσο υπάρχουν κάποια άλλα μέρη στην Ευρώπη που εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους και κρύβουν πραγματικούς θησαυρούς.

Αναλυτικά η Huffington Post λέει για τη Φολέγανδρο: «Είναι μία καλοδεχούμενη πρόταση για διαφυγή από το θόρυβο και την πολυκοσμία των πιο δημοφιλών ελληνικών νησιών. Είναι σκαρφαλωμένη σε ένα γιγάντιο βράχο. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν παρθένες παραλίες, να γευτούν παραδοσιακό φαγητό και να περάσουν ήσυχα βράδια βλέποντας ένα θέαμα που κόβει την ανάσα, τον ήλιο να δύει πάνω από τα βράχια».


Δήμητρα Μποφυλάτου
[email protected]