7 πράγματα για να κάνετε με τις φίλες σας το καλοκαίρι

elafonisos
ΤΡΙΤΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Κάποιες σχέσεις έρχονται και παρέρχονται. Οι πραγματικές φιλίες όμως μας συνοδεύουν μια ζωή και αξίζει να επενδύσετε χρόνο και χρήμα. Αυτό το καλοκαίρι, αφιερώστε χρόνο στις κολλητές σας. Το clickatlife.gr σας προτείνει 7 προορισμούς, που θα σας κάνουν να παραμιλάτε!

 Στη Κούβα, αδελφές μου στη Κούβα!

Με τις φωτογραφικές σας μηχανές ανα χείρας ανακαλύψτε τη μαγευτική Κούβα. Χορέψτε, πιείτε και διασκεδάστε. Α και μην ξεχάσετε να πραγματοποιήσετε μια επίσκεψη στο Saturno Cave.

Είναι ένα από τα πιο μαγικά μέρη του κόσμου και αν επισκεφθείτε το συγκεκριμένο αξιοθέατο δεν πρέπει με τίποτε να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τη φωτογραφική σας μηχανή.

 Στο Παρίσι για ξέφρενο nightlife

Ό,τι κι αν έχετε δει σε ταινίες και φωτογραφίες, η εμπειρία ξεπερνάει τις προσδοκίες. Η πόλη του Φωτός θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν ήρωας μυθιστορήματος. Μια must επίσκεψη είναι στη Μονμάρτη, το Λούβρο και τον Πύργο του Άιφελ. Για ορκισμένες party animals ο δρόμος θα σας βγάλει στα στέκια της Bastille, στα πολυσύχναστα πλακόστρωτα σοκάκια με μνήμες από τις πιο ταραχώδεις ιστορικές στιγμές.

 

Στα κόκκινα φανάρια

Με τις κολλητές σας περάστε ένα τριήμερο στο Άμστερνταμ, την πρωτεύουσα της ανεκτικότητας που ζει σε ρυθμούς ενός ατελείωτου πάρτι. Must επίσκεψη είναι η πλατεία Dam, και τα κόκκινα φανάρια. Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός είναι η αφετηρία για να εξερευνήσετε μια άλλη πλευρά του Αμστερνταμ. Coffee shops, εστιατόρια, clubs, θέατρα, ξενοδοχεία, sex shops και καταστήματα τουριστικών ειδών βρίσκονται συγκεντρωμένα τόσο κατά μήκος της πολυσύχναστης λεωφόρου Damrak όσο και στους γύρω δρόμους.

Γαστρονομικές ατασθαλίες με τις φίλες σας

Κάντε τις στο Μπέρμιγχαμ, ένα γαστρονομικό προορισμό, για λάτρεις της καλής κουζίνας. Η πατρίδα του J.R.R. Tolkien και του Ozzy Osbourne θα σας κερδίσει με τα κανάλια της, την αρχιτεκτονική της και τη γαστρονομία της. Διαθέτει περισσότερα αστέρια Michelin, από τις υπόλοιπες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, με εξαίρεση φυσικά το Λονδίνο, που είναι πρώτο.

Shopping therapy στο Μιλάνο

Αν ψάχνετε έναν προορισμό για ψαγμένες fashionistas, εδώ θα ερωτευτείτε! Ξεκινήστε τη βόλτα σας από το κέντρο και τον πανέμορφο γοτθικό καθεδρικό Duomo με την πλατεία και την Galleria Vittorio Emanuele ΙΙ. Περπατήστε στη Via Montenapoleone, όπου βρίσκονται οι μπουτίκ μεγάλων οίκων μόδας. Must επίσκεψη είναι στη Galleria Vittorio Emanuelle ΙΙ και στη Via Mοntenapoleone και τους γύρω δρόμους, που βρίσκονται τα ακριβά καταστήματα των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Μακροβούτια στο μαγικό Ελαφονήσι

Αν τα οικονομικά σας δεν είναι ανθηρά, αλλά θέλετε να το ρίξετε έξω, κανονίστε διακοπές με τις φίλες σας μόνο στο πανέμορφο Ελαφονήσι, της Κρήτης. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και η άμμος έχει αποχρώσεις του ροζ από τα διάσπαρτα κοχύλια. Εδώ θα ξαναγεννηθείτε!

Δήμητρα Μποφυλάτου
[email protected]