Απόδραση στις Σπέτσες για το Spetses mini Marathon

spetses
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Μετά την Αρμάτα, το Spetses mini Marathon αποτελεί άλλον ένα λόγο για να ταξιδέψουμε ξανά ως τις Σπέτσες.

Στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με τη ναυτική παράδοση, την πλούσια ιστορία αλλά και την ιδιαίτερη κουλτούρα, οργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά το Spetses mini Marathon (www.spetsesmarathon.com) από τις 10-12 Οκτωβρίου, με περισσότερα από 10 χιλιάδες άτομα να αναμένεται να το παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε αυτό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι ο αγώνας αυτός αποτελεί τον σημαντικότερο εκτός αστικών κέντρων στη χώρα, αλλά και τον μεγαλύτερο κολυμβητικό αγώνα στην Ευρώπη.

Για τη φετινή χρονιά έχουν προγραμματιστεί 8 αθλήματα, με την προσθήκη των 10 χιλιομέτρων και το μη αγωνιστικό My First Spetses mini Marathon για βρέφη και γονείς. Κι αν βρεθείτε στο νησί, έχετε υπόψη σας ότι μέσω των διαδρομών του Spetses mini Marathon αναδεικνύονται πάντα οι ομορφιές και τα χαρακτηριστικά του νησιού, με τα πεύκα, τα σοκάκια και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

Αν, λοιπόν, αυτό το τριήμερο κινηθείτε προς Αργοσαρωνικό, θα περάσετε ένα όμορφο αθλητικό Σαββατοκύριακο και θα γνωρίσετε από κοντά ένα νησί με μεγάλη ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα για τις Σπέτσες εδώ.

Πληροφορίες: www.spetsesmarathon.com