Η Χαλκιδική ετοιμάζεται να δεχτεί τουριστικό κύμα από Βρετανία

xalkidiki
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Σε ειδική εκδήλωση του Τουριστικού Οργανισμού Sunvil, λίγο πριν την έναρξη της διεθνούς έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο, η Χαλκιδική είχε την τιμητική της.

Ως προορισμός ιδιαίτερου ενδιαφέροντος παρουσιάστηκε η Χαλκιδική στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Τουριστικό Οργανισμό Sunvil στο Λονδίνο. Η παρουσίαση ξεκίνησε με το νησάκι της Αμμουλιανής και ο Sunvil, προωθώντας μικρά και αυθεντικά καταλύματα σε Ελλάδα και Κύπρο, φαίνεται πως οργανώνει για το 2015 πρόγραμμα σε 15 μονάδες της Χαλκιδικής.

Λόγω του ρεύματος επιστροφής των τουριστικών πρακτόρων και tour operators σε ελληνικούς προορισμούς, ο πρόεδρος του Sunvil και πρόεδρος της Ένωσης Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ABTA, μετά από συνομιλία με τον πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο και τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής και θεματικό αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιωάννη Γιώργο, εξέφρασε την επιθυμία για προώθηση της Χαλκιδικής ως προορισμό στην αγορά της Βρετανίας, κυρίως στη χαμηλή και μέση περίοδο.

Με όσους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους που δεν την έχουν επισκεφτεί ακόμη, να οργανώνουν ταξίδι μέσα στο 2015 και με την προώθησή της από μεγάλους Tour Operators και online γραφεία, η Χαλκιδική φαίνεται πως ετοιμάζεται να προσελκύσει πολύ κόσμο από το εξωτερικό για να χαρεί τις ομορφιές της μέσα στο 2015.