Κερδίστε μια νόστιμη βόλτα στον… ουρανό της Αθήνας

dinner-in-the-sky
ΤΡΙΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Η Trésor Hotels & Resorts και το Dinner in the Sky σας κάνουν δώρο την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!

Σας αρέσει το φαγητό, αλλά και οι διαφορετικού τύπου εμπειρίες; Τότε έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε και τα δύο, κερδίζοντας την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία του να γευματίσετε στα 50 μέτρα από το έδαφος, με το Dinner in the Sky που έφτασε πρόσφατα στην Αθήνα!

Πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό έως τις 22 Μαρτίου και κερδίστε την πιο νόστιμη πτήση της ζωής σας στον ουρανό της Αθήνας! Γίνετε μέλη στο TClub, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πιστούς και επαναλαμβανόμενους πελάτες της Trésor Hotels & Resorts και από την πρώτη κιόλας κράτησή σας σε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας, θα απολαύσετε μοναδικά προνόμια, όπως τοπικές λιχουδιές, late check out, ένα μπουκάλι κρασί κατά την άφιξη και πολλά άλλα. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και γίνεστε αυτόματα μέλη στο TClub, ενώ παράλληλα διεκδικείτε ένα αξέχαστο δείπνο στον αθηναϊκό ουρανό. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και λάβετε τώρα μέρος στο διαγωνισμό!

Ένα τραπέζι 50 μέτρα πάνω από το έδαφος, 22 άτομα και όλη η πόλη στο… πιάτο. Ζήστε μοναδικές γευστικές στιγμές, απολαμβάνοντας την πιο γοητευτική θέα της πόλης, παρακολουθήστε την ομάδα των σεφ να μαγειρεύει μπροστά στα μάτια σας τα πιο ευφάνταστα πιάτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν...

Στο μενού θα βρείτε ως welcome φέτα σε κρούστα κριθαροκούλουρου με σορμπέ σαμπάνιας και εσπεριδοειδών σε σάλτσα καραμέλας με κορινθιακή σταφίδα (συνοδεύεται από Leggenda Moscato D’Asti ή Freixenet Cordon Negro ή Ακακίες Ροζέ Sparkling Κτήμα Κυρ Γιάννη με Πούλπα Φράουλα), ως πρώτο πιάτο ραβιόλια γεμισμένα με ψίχα καραβίδας και φρέσκο σολομό σε κονσομέ μοσχαριού με σπανάκι και τζίντζερ (συνοδεύεται από Μαντίνεια 2014 Κτήμα Τρούπη), πράσινη σαλάτα σπανάκι με νεαρά φύλλα ρόκας και μουστάρδας, ψητά νεκταρίνια και γκρατινέ κατσικίσιο τυρί με λαδολέμονο κόκκινου κρασιού αρωματισμένο με μαστίχα Χίου, ως κυρίως βοδινό φιλέτο ποσαρισμένο σε αγιωργήτικο κρασί με πουρέ από φασόλια Πρεσπών, σωτέ μανιτάρια του δάσους και τσάτνεϊ τομάτας με δυόσμο (συνοδεύται από νεμέα 12 Μήνες Βαρέλι Κτήμα Μπαραφάκα) και για επιδόρπιο ρυζόγαλο αρωματισμένο με κάρδαμο, καραμελωμένα φρούτα και μπισκότο σουσαμιού (Label 5 Premium Scotch Whisky ή Μαστίχα Ομηρικό).

Απολαύστε το πλούσιο μενού θαυμάζοντας παράλληλα την πιο γοητευτική θέα της πόλης, σε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Πληροφορίες: http://blog.tresorhotels.com/secrets/weird/1128-diagwnismos-dinner-in-the-sky-zhse-thn-apolyth-gastronomikh-empeiria-ston-oyrano-ths-athhnas