Ο γύρος του κόσμου στα 30.000 πόδια

4-seasons-private-jet-seasons-private-jet
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΜΑΙΟΥ 2015

Το Four Seasons απογειώνει τη φιλοξενία με το πρώτο ιδιωτικό τζετ-ξενοδοχείο του κόσμου.

Η εταιρία Four Seasons, γνωστή παγκοσμίως για τις καινοτόμες προτάσεις διαμονής, έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο με το ιδιωτικό αεροσκάφος Boeing 757 στο οποίο παρέχονται υπηρεσίες πολυτελούς ξενοδοχείου, την ώρα που οι επιβάτες του πετούν στα σύννεφα. Κυριολεκτικά.

Με διακόσμηση εμπνευσμένη από «χαβιάρι και σαμπάνια», το αεροσκάφος διαθέτει 52 καθίσματα (150 λιγότερα από το καθιερωμένο 757) από χειροποίητο δέρμα, μάλλινα, επίσης χειροποίητα χαλιά και φανταχτερά τραπεζάκια, ενώ το εξωτερικό του είναι γυαλιστερό μαύρο με το logo της εταιρίας.

Το τζετ, το οποίο αρχικά προγραμματιζόταν για λανσάρισμα το Φεβρουάριο, είναι πλέον ολοκληρωμένο με εκπαιδευμένο προσωπικό, executive chef, sous chef, υπάλληλο υποδοχής, διευθυντή κ.ά., ενώ σύμφωνα με το σεφ Kerry Sear, οι επισκέπτες θα ζήσουν εμπειρία ίδιου επιπέδου με αυτή του Ξενοδοχείου Four Seasons, με τη μόνη διαφορά ότι εδώ θα προστεθούν μερικές αναταράξεις.

Η υπηρεσία δέχεται ήδη κρατήσεις για το γύρο του κόσμου το 2016, ενώ το πρώτο ταξίδι θα περιλαμβάνει 9 προορισμούς, ξεκινώντας από το Λος Άντζελες και καταλήγοντας στο Λονδίνο μετά από 24 ημέρες. Το κόστος είναι 132 χιλιάδες δολάρια το άτομο και συμπεριλαμβάνει στάσεις με διαμονή στα ξενοδοχεία Four Seasons στη Χαβάη, στα Μπόρα-Μπόρα, στο Σίδνεϊ, το Μπαλί, τη βόρεια Ταϊλάνδη, τη Μουμπάι και την Κωνσταντινούπολη, χαρίζοντας –προφανώς- αξέχαστο jet lag στους επιβάτες του.

Δείτε το βίντεο στο youtube εδώ κι αρχίστε την αποταμίευση!