Η κορυφαία αεροπορική εταιρία σύμφωνα με τις βαθμολογίες επιβατών

qatar
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Όταν οι επιβάτες βαθμολογούν, η κάθε λεπτομέρεια μετράει…

Περίπου 18,9 εκατομμύρια επιβάτες από 110 χώρες του κόσμου έδωσαν τη δική τους βαθμολογία στις αεροπορικές εταιρίες, αξιολογώντας ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες και αναδεικνύοντας την κορυφαία αεροπορική, στο πλαίσιο των αεροπορικών βραβείων Skytrax. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Qatar Airways.

H Qatar Airways δεν είναι η πρώτη φορά που κατακτά την κορυφή, αφού στην ίδια θέση βρέθηκε και το 2011, αλλά και το 2012. Πέραν, όμως, αυτής της βράβευσης κέρδισε και το βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρίας στη Μέση Ανατολή, αλλά και για το καλύτερο κάθισμα Business Class.

H Qatar Airways είναι ένας αερομεταφορέας πέντε αστέρων και αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο. Στο δυναμικό της εντάσσονται 160 αεροσκάφη σε 147  βασικούς προορισμούς αναψυχής και επιχειρηματικότητας σε έξι ηπείρους και όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, κ. Akbar Al Baker, αυτές οι διακρίσεις αντικατοπτρίζουν την ικανοποίηση των επιβατών, οι οποίοι επιλέγουν να πετούν με μία αεροπορική εταιρεία πέντε αστέρων και επέλεξαν την Qatar Airways ως την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου για τρίτη χρονιά.

Το τοπ 10 των κορυφαίων εταιριών, όπως διαμορφώθηκε στα αεροπορικά βραβεία Skytrax, έχει ως εξής:

1. Qatar Airways

2. Singapore Airlines

3. Cathay Pacific Airways

4. Turkish Airlines

5. Emirates

6. Etihad Airways

7. ANA All Nippon Airways

8. Garuda Indonesia

9. EVA Air

10. Qantas Airways