Καταπολεμήστε το jet lag με μια εφαρμογή όνομα και πράγμα

jet-lag
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Τα χέρια λύνει στους ταξιδιώτες η εφαρμογή SkyZen η οποία παρακολουθεί την κατάσταση του οργανισμού κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού και δίνει…συμβουλές.

Η κατάσταση του οργανισμού, όταν πραγματοποιείται ένα μεγάλο ταξίδι, δε βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, με το jet lag να εξοντώνει τους ταξιδιώτες. Αυτό έρχεται να «τακτοποιήσει» σε ένα βαθμό η νέα εφαρμογή SkyZen, η οποία ουσιαστικά παρακολουθεί την υγεία του ταξιδιώτη, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια πτήση.

Χρησιμοποιείται συνδυαστικά με το fitness βραχιόλι Jawbone επιτρέποντας έτσι στους ίδιους τους ταξιδιώτες να βλέπουν τη δραστηριότητα του οργανισμού τους και τις συνήθειες του ύπνου τους καθ’ όλη την ταξιδιωτική εμπειρία. Στη συνέχεια και με βάση τα αποτελέσματα δίνει βοηθητικές συμβουλές για το πώς να πραγματοποιήσουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο ταξίδι και να καταπολεμήσουν το jet lag, όταν περνούν από διάφορες ζώνες.

Το SkyZen μπορεί κάποιος να το κατεβάσει δωρεάν και να το χρησιμοποιήσει από το Apple ITunes store, ενώ προς το παρόν λειτουργεί συνδυαστικά με το συγκεκριμένο βραχιόλι και υπόσχεται να κρατήσει το jet lag όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά σας.

Πληροφορίες: http://www.iata.org/whatwedo/passenger/Pages/skyzen.aspx