7 νησιά που ανήκουν σε celebrities

mpaxames-leaf-cay
ΤΡΙΤΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Το μεγαλύτερο απόκτημα ζωής των περισσότερων είναι ένα αυτοκίνητο ή στην καλύτερη περίπτωση ένα σπίτι ή ένα εξοχικό. Κάποιες διασημότητες, όμως, το πήγαν λίγο παραπέρα, αφού με τους κόπους μιας ζωής μπόρεσαν ή σκέφτονται να αποκτήσουν ένα μικρό…νησάκι.

Νησί Leaf Cay, Μπαχάμες – Νίκολας Κέιτζ
Ο πασίγνωστος ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ αγόρασε το νησί αυτό στις Μπαχάμες το 2006 για 3 εκατομμύρια δολάρια. Ο ηθοποιός λέγεται πως λατρεύει τις Μπαχάμες -και ποιος δεν τις λατρεύει εδώ που τα λέμε- και έχει ήδη ένα σπίτι στο Paradise Island.

Νησί Tavern, Κονέκτικατ – Χάιντι Κλουμ
Η Χάιντι Κλουμ σκέφτεται να αγοράσει ένα νησί 11 εκατομμυρίων δολαρίων στην ακτή του Κονέκτικατ, το οποίο έχει θέα τη Νέα Υόρκη και διαθέτει μια έπαυλη 6 δωματίων, ιδιωτική παραλία, πισίνα και άλλες τέτοιες «ταπεινές» εγκαταστάσεις.

Musha Bay, Μπαχάμες – Ντέιβιντ Κόπερφιλντ
Ο διάσημος μάγος αγόρασε το 2007, για 15 εκατομμύρια δολάρια, το νησί το οποίο, εκτός από πεντακάθαρα νερά και πριβέ παραλίες, διαθέτει resorts και ιδιωτικές ενοικιαζόμενες μονάδες που φτάνουν μέχρι τα 3.700 δολάρια τη βραδιά.

Little Halls Pond Cay, Μπαχάμες – Τζόνι Ντεπ
Οι Μπαχάμες φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα μέρη για επενδύσεις των διασήμων, με τον Τζόνι Ντεπ να έχει αγοράσει άλλο ένα νησί εκεί από το 2004, πληρώνοντας 3,6 εκατομμύρια δολάρια. Το νησί του έχει 6 παραλίες στις οποίες έχει δώσει ονόματα των παιδιών του, της πρώην συντρόφου του Vanessa Paradis και φίλων του, όπως του Μάρλον Μπράντο, του Χάντερ Σ. Τόμσον και του Χιθ Λέτζερ. Ο Τζόνι Ντεπ, όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτό και αγόρασε πρόσφατα νησί και στη χώρα μας και συγκεκριμένα το Stroggino (πιθανολογείται ότι εννοεί το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα) έναντι 4,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Blackadore Caye, Μπελίζ – Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Ξεφεύγοντας από τις Μπαχάμες, ο Ντι Κάπριο αγόρασε το νησί αυτό στο Μπελίζ το 2005 πληρώνοντας κάτι ανάμεσα σε 1,75 και 2,4 εκατομμύρια δολάρια. Όπως δηλώνει ο ίδιος, επιθυμεί να το μετατρέψει σε ένα eco-friendly νησί και θέρετρο κι αναμένουμε να δούμε τα σχέδιά του.

Σκορπιός, Ελλάδα - Ekaterina Rybolovleva
Η Rybolovleva είναι η 24χρονη κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου που αγόρασε τον Σκορπιό από την Αθηνά Ωνάση το 2013 και διάφορες πηγές τοποθετούν την αξία του στα 100 εκατομμύρια δολάρια. Όχι κι ακριβώς τσάμπα πράμα…

Mago Island, Φίτζι – Μελ Γκίμπσον
Ο Μελ Γκίμπσον κινήθηκε προς Φίτζι μεριά και αγόρασε αυτό το νησί το 2005 πληρώνοντας 9 εκατομμύρια δολάρια από τις…αποταμιεύσεις του. Λέγεται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νησιά του νότιου Ειρηνικού και, σε αντίθεση με άλλους διάσημους, ο Γκίπμπσον φαίνεται πως δεν έχει παρέμβει ιδιαίτερα στο νησί, πέραν του σπιτιού που έχει χτίσει για τις αποδράσεις του.