Αξέχαστο ταξίδι για νεαρούς ταξιδιώτες

air-france
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

H Air France φαίνεται πως έχει φροντίσει για όλα, εξασφαλίζοντας ότι τα παιδιά θα κάνουν ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια της παιδικής τους ηλικίας, αφήνοντας τη…γκρίνια μακριά.

Το ταξίδι με τα παιδιά πολλές φορές μοιάζει δύσκολο. Όχι, όμως, όταν φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις απλές τους επιθυμίες για παιχνίδι και δημιουργία.

Γι’ αυτό και στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, τα πληρώματα της Air France προσφέρουν σε όλα τα παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών ένα νέο σετ με παιχνίδια. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει ένα μπλοκ ζωγραφικής που φέρει ένα νέο, αποκλειστικό χαρακτηριστικό και το οποίο αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα: στο μπροστινό μέρος, ένα αεροπλάνο πετά πάνω από ένα τοπίο που τα παιδιά μπορούν να χρωματίσουν, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ένας σύνδεσμος για να γίνει λήψη μιας πρωτότυπης παιδικής εφαρμογής. Με τη λήψη του App (στο AppStore και το GooglPlay) στο tablet ή το Smartphone της οικογένειας, (πριν από την πτήση) τα παιδιά μπορούν να ζωντανέψουν το τρισδιάστατο αεροπλάνο τους φωτογραφίζοντάς το! Επίσης, τονίζοντας συγκεκριμένα σημεία στον τρισδιάστατο χάρτη της εφαρμογής, μπορούν να συλλέξουν αυτοκόλλητα ή και να εκτυπώσουν τα σχέδια στο σπίτι, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να τα χρωματίσουν και πάλι.

Κάθε σετ θα ανανεώνεται ανά έξι μήνες, για να είναι σίγουρο ότι τα παιδιά που ταξιδεύουν συχνά θα έχουν πάντα μια διαφορετική ζωγραφιά. Σε κάθε στάδιο του ταξιδιού των παιδιών, είτε ταξιδεύουν με την οικογένειά τους, είτε μόνα τους, το προσωπικό της Air France δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο καθένα ξεχωριστά. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει ειδικά για του νεαρούς επιβάτες παροχές, που περιλαμβάνουν ειδικούς χώρους στο αεροδρόμιο, προγράμματα ψυχαγωγίας εν πτήσει, βιολογικά γεύματα κ.ά, ώστε πολλές μικρές λεπτομέρειες να κάνουν το ταξίδι τους αξέχαστο.

Από Σεπτέμβριο η διασκέδαση αυξάνεται

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η Air France δημιουργεί νέα δεδομένα για τα παιδιά για να διευκολύνει το ταξίδι τους. Από το Σεπτέμβριο του 2015, στις κατηγορίες θέσεων La Première, Business και Premium Economy και στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, ένα νέο σετ ειδικά για βρέφη θα προσφέρεται στους γονείς των βρεφών και των νηπίων, που θα περιέχει πάνα, μια σαλιάρα, κουβέρτα, μικρό κουτάλι, μαντηλάκια και μια υδατική κρέμα Nivea για το πρόσωπο και το σώμα. Επίσης, σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων θα υπάρχει μια νέα σειρά παιχνιδιών κατά τη διάρκεια των πτήσεων: Dominos, δημιουργικά βραχιόλια, παιχνίδια λέξεων κ.ά. Θα υπάρχουν διαθέσιμα τρία παιχνίδια για ηλικίες 5-8 ετών και τρία ακόμη για ηλικίες 9-12 ετών.

Ο Μικρός Πρίγκιπας και ένα αεροπλάνο

Η Air France είναι ο επίσημος συνεργάτης της ταινίας του Μάρκ Όσμπορν «Ο Μικρός Πρίγκιπας» που πρόκειται να προβληθεί στις 29 Ιουλίου 2015 στη Γαλλία και πολύ σύντομα σε όλο τον κόσμο. Για να γιορτάσει την προβολή της ταινίας που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Antoine de Saint-Exupéry με την τεράστια επιτυχία, η Air France οργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό στα κοινωνικά της δίκτυα με πολλά διαφορετικά δώρα, συμπεριλαμβανομένου ενός οικογενειακού, μακρινού ταξιδιού. (Πληροφορίες: https://youtu.be/1Np9FeQKqUs)

Τον Οκτώβριο του 2015, η Air France θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που θα προβάλει την ταινία κατά τη διάρκεια των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων.