Μήπως ήρθε η ώρα για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη;

central-park-nea-yorki
ΤΡΙΤΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Μπορείτε να αγοράσετε τώρα τα εισιτήριά σας για τις πτήσεις της Delta Air Lines, οι οποίες θα σας στέλνουν απευθείας από Αθήνα στο JFK της Νέας Υόρκης το καλοκαίρι του 2016.

Το πρόγραμμα πτήσεων της Delta Airlines Αθήνα-Νέα Υόρκη ενισχύεται με 2 πτήσεις ημερησίως το καλοκαίρι του 2016, ενώ τα εισιτήρια για τις απευθείας πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση, για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν από τώρα μια καλοκαιρινή απόδραση στη μεγαλούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Φαίνεται πως η υψηλότερη ζήτηση που σημειώνεται αυτή την περίοδο για το καλοκαίρι είναι αυτή που οδήγησε σε αυτή την ενίσχυση των πτήσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου με 5 φορές την εβδομάδα, και θα αυξηθούν από τις 24 Μαΐου, όπου και θα γίνουν καθημερινές.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από αεροσκάφος τύπου Airbus A330-300 με 292 θέσεις, ενώ από τις 27 Μαΐου στο πρόγραμμα προστίθεται άλλη μια καθημερινή πτήση με αεροσκάφος τύπου Boeing 767-400 με 245 θέσεις, φτάνοντας τον αριθμό τον πτήσεων προς Νέα Υόρκη στις 14 ανά εβδομάδα.

Με πάνω από 7,5 χιλιάδες εβδομαδιαίες θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ που θα προσφέρει η Delta το ερχόμενο καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες Air France-KLM και Alitalia, μήπως τελικά πλησιάζει η ώρα για το υπερατλαντικό σας ταξίδι;

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τι πρέπει να δείτε και να κάνετε οπωσδήποτε στη Νέα Υόρκη.