Το 2ο Star Wars αεροπλάνο είναι πλέον στα σύννεφα

all-nippon-star-wars
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Οι λάτρεις του Star Wars –κι όχι μόνο- μπορούν να… πετούν στα σύννεφα με το νέο, θεματικό αεροπλάνο Star Wars από την ιαπωνική All Nippon Airways, το δεύτερο της σειράς.

Η ιαπωνική αεροπορική All Nippon Airways αποκάλυψε το δεύτερο από τα 3 θεματικά Star Wars αεροπλάνα, τα οποία θα πηγαίνουν τους επιβάτες σε μακρινούς προορισμούς.

Το Boeing 777-300ER χαρακτηρίζεται από ένα R2-D2 στη μια πλευρά και ένα BB-8 στην άλλη, ενώ στόχος είναι η προώθηση της νέας ταινίας, Star Wars: The Force Awakens, που πρόκειται να προβληθεί στις 24 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα.

Το αεροπλάνο, το οποίο ονομάζεται “Star Wars jet”, έκανε το παρθενικό του ταξίδι από την Οσάκα στο Τόκιο μέσα στον Νοέμβριο και θα χρησιμοποιηθεί για εγχώριες πτήσεις.

All Nippon Airways fb page

Τα καλύμματα στο προσκέφαλο και οι χάρτινες κούπες που θα χρησιμοποιούν οι επιβάτες, πρόκειται να απεικονίζουν επίσης τα droid R2-D2 και BB-8, ενώ τον προηγούμενο μήνα η All Nippons Airways αποκάλυψε το πρώτο αεροπλάνο της σειράς, ένα Boeing 787-9 Dreamliner, το οποίο χρησιμοποιείται για μακρινές πτήσεις. Στις αρχές του Δεκέμβρη, μάλιστα, πρόκειται να πετάξει από το Τόκιο στο Σιάτλ και το Σίδνεϊ.

Ένα τρίτο θεματικό αεροπλάνο, με design αφιερωμένο στο BB-8, πρόκειται να αποκαλυφθεί την άνοιξη. Η ANA, πάντως, έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Walt Disney που της επιτρέπει να χρησιμοποιεί το Star Wars brand για προώθηση.

Οι fans, βέβαια, δεν έχασαν την ευκαιρία και ντύθηκαν όπως οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες τον προηγούμενο μήνα, προκειμένου να ξεναγηθούν στο αεροπλάνο.