Το Hilton γιορτάζει και βοηθά «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

hilton-xmas
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η εορταστική περίοδος ξεκινά και επίσημα για το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, το οποίο οργανώνει χριστουγεννιάτικα κάλαντα και bazaar για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πνεύμα των ημερών μπαίνει ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας και κηρύσσει την εορταστική περίοδο με μία μεγάλη γιορτή στο εντυπωσιακά στολισμένο lobby την Τετάρτη 16/12 στις 19:00.

Η Μικτή Ευρωπαϊκή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ιλίου θα τραγουδήσει αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα με τη συνοδεία της γλυκιάς φωνής της Διώνης, ενώ στον ίδιο χώρο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar με όμορφα δώρα για όλη την οικογένεια.

Ενώ απολαμβάνετε αυτή την όμορφη γιορτή τραγουδώντας μαζί με τα παιδιά, τo Hilton σας κερνάει χριστουγεννιάτικο κρασί με μπαχαρικά (Glühwein) και λαχταριστά μπισκότα.

Χαρίστε στα παιδιά σας υπέροχες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις κι ενισχύστε τα παιδιά που έχουν ανάγκη επιλέγοντας τα δώρα σας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων;

Πληροφορίες: Ξενοδοχείο Hilton, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, 210 7281000, στις 16/12 στις 19:00, http://www.hiltonathens.gr/gr/home.html