KinkBnB: κλείστε δωμάτια βγαλμένα από τις… 50 αποχρώσεις του γκρι

domatio-ksenodoxeio-xeiropedes
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2016

Για κάποιους, το ταξίδι μπορεί να είναι άμεσα συνυφασμένο με το σεξ και οι απαιτήσεις της διαμονής τους να μην περιορίζονται μόνο σε ένα απλό κρεβάτι για ύπνο, αλλά σε άλλες πιο… πονηρές καταστάσεις. Γι’ αυτούς, υπάρχει το KinkBnB.

Η διαμονή είναι μια βασική παράμετρος ενός ταξιδιού και πολλοί μπορεί να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο στυλ δωματίου που θα κλείσουν, με τα γούστα τους να είναι λίγο πιο προχωρημένα από άλλους. Κι επειδή, μέχρι στιγμής, site όπως το δημοφιλές Airbnb έδιναν τη δυνατότητα σε όλους τους ταξιδιώτες να κλείσουν δωμάτια ή σπίτια στο εξωτερικό από ντόπιους, χωρίς, όμως, να ικανοποιούν τις απαιτήσεις όσων οι «50 αποχρώσεις του γκρι» είναι από τα αγαπημένα τους βιβλία, το KinkBnB έρχεται να διορθώσει τα πράγματα.

Το KinkBnB είναι μια κοινότητα ανταλλαγής σπιτιών και δωματίων, η οποία κρατά μια πιο θετική στάση απέναντι στο σεξ, τέτοια, ώστε να του δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα διαμονής. Αυτό σημαίνει ότι μέσω του KinkBnB μπορεί κάποιος να βρει δωμάτιο στον επόμενο προορισμό του σε διάφορα στυλ, όπως ρομαντικό, kinky, με sex toys κ.ο.κ., σε μια πιο sex-friendly version του AirBnb.

To KinkBnB δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάιο από τον πρώην καθηγητή αγγλικών, Ryan Galiotto, και τον IT executive, Darren McKeeman, και πλέον μετράει περισσότερες από 80 ιδιοκτησίες σε 20 χώρες. Η ιδέα ήρθε όταν ο ξενώνας κάποιας φίλης τους, ανάλογης θεματικής, απορρίφθηκε από δημοφιλές site και τότε κατάλαβαν ότι υπάρχει η ανάγκη για κάτι διαφορετικό.

Ανάμεσα στα δωμάτια και τους χώρους του KinkBnB, μπορεί κάποιος να βρει μέρη για… όργια και ανταλλαγή συντρόφων, δωμάτια με… παροχές, όπως κλουβιά, πάγκους, ειδικά κρεβάτια για όσους αγαπούν το… δέσιμο και πολλά άλλα.

Για να γίνει κάποιος μέλος του KinkBnB, θα πρέπει να εγκριθεί η εγγραφή του ή να του γίνει πρόσκληση από κάποιο μέλος και όταν γίνουν αυτά, η περιπέτεια ξεκινάει…