Πρωτιά ξανά για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

aerodromio-el-benizelos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2016

Το Routes Europe 2016, ένας σημαντικός θεσμός στον κλάδο των αερομεταφορών, έστειλε το αεροδρόμιο της Αθήνας ξανά στην κορυφή.

Στο τέλος Απριλίου, στην Κρακοβία, πραγματοποιήθηκαν τα Routes Europe 2016, μια μεγάλη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών. Σε αυτή τη συνάντηση, το αεροδρόμιο των Αθηνών κέρδισε μια σημαντική διάκριση, αφού πήρε την 1η θέση στην κατηγορία των 4-20 εκατ. επιβατών, έπειτα από αξιολόγηση των προγραμμάτων υποστήριξης του αεροδρομίου και όλων των αεροδρομίων, τα οποία ανταποκρίνονται στις προσπάθειες ανάπτυξης νέων δρομολογίων, αλλά και της παρουσίας τους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Διευθύντριας Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννας Παπαδοπούλου, το αεροδρόμιο θα συνεχίσει να παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα αεροδρομιακού μάρκετινγκ, προβάλλοντας ταυτόχρονα την Αθήνα ως προορισμό. Η θετική εξέλιξη της επιβατικής κίνησης κατά το α’ τρίμηνο του 2016, μάλιστα, αποτελεί ένα πολύ καλό σημάδι εξέλιξης και ανάπτυξης.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, βέβαια, δεν βλέπει για πρώτη φορά διάκριση, αφού είναι το πιο πολυβραβευμένο αεροδρόμιο παγκοσμίως στα Routes Europe, με 15 διακρίσεις σε 12 χρόνια.